Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (165/172) > >>

challenbeen:
Hvala vam svima na pohvalama MC3. Odlučeno je da će se zamorče malo dovest brže u red i vraćena je sva ta volja.

Kako imam 3 sjedala za njega, najbolje je odlučeno da će se popraviti koja sitnica i da će se pretapecirati kod profesionalca da bude sve pedantno. Izvadio sam van tapecirung, opjeskario sam željezni dio koji se kači na kadu, i pošmirglao polugu koja sve drži, da bude top stanje. Plastiku sam oprao, spužvu sam ostavio takvu kakva je. Update uskoro.

Kako imam felgu dobivenu u robnoj zamjeni sa "Stipe", odlučio sam je dotjerati i montirati na MC3 u novoj ilegalnoj dimenziji 140/60/13 za dobiti cca 2% duži prijenos. Tako da sam već bacio i alu primer, te antikorozivni prajmer, tako d asutra navečer možda se pukne špric kit na felgicu.

Inače bi felgu dao pjeskariti, ali postali su bezobrazno skupi. 150-200 kn samo za pjeskarenje 1 kom 13' felge... Horor. Pa prije 9 mjeseci sam opjeskario ramu, volan i 2 felge te mi čovik puknio epoxi primer za 350 kn. PAS MATER.

challenbeen:
Kako se vratiše kući sa posla, odmah se bacim na ovo... Sutra ujutro se planira brušenje sa 300 na vodu, a za popodne je već pripremljena boja za mješanje  :icon_thumright: :icon_thumright:

challenbeen:
Ravno 1 dec crne boje. Falilo mi je možda još jedan stisak boje, ali što je tu je. I dalje je ispalo sve super. Ovaj puta sam odradio malo drugačijom tehnikom farbanja. Rezultati su mi ispali očaravajući. Nije ispalo kao dugogodišnjem profesionalcu sa špricom od 1.000 eura, ali za moje potrebe i moje iskustvo... ja i više nego zadovoljan.

Boja: VW Black 1947-2021 - kod: LO41 ; Glasurit 68 linija

PchelaUbica:
To je top fifti . . Nece ti "majstor" sigurno bolje napravit

SCANIA R500:
Dobar si...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju