Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
SCANIA R500:
Hmmm...... ćale ne radi nam to
Corector:
--- Citat: SCANIA R500 - 07 Lipanj, 2021, 19:19:04 ---Hmmm...... %u0107ale ne radi nam to
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Jel susa taj Nrg? I ja sam dao Pezu nakon sto sam sredio kvacilo da i mene iznenadi, pa je nakon 10m Peza katapultirala ravno do rizolceta i eto krsoloma. Od tog momenta sam poceo cijeniti vjecno slabi start na vertikali, jer je on savrsen za pocetke.
SCANIA R500:
--- Citat: Corector - 07 Lipanj, 2021, 20:10:46 ---
--- Citat: SCANIA R500 - 07 Lipanj, 2021, 19:19:04 ---Hmmm...... %u0107ale ne radi nam to
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Jel susa taj Nrg? I ja sam dao Pezu nakon sto sam sredio kvacilo da i mene iznenadi, pa je nakon 10m Peza katapultirala ravno do rizolceta i eto krsoloma. Od tog momenta sam poceo cijeniti vjecno slabi start na vertikali, jer je on savrsen za pocetke.
--- Kraj citata ---
:toothy10: :toothy10: ..... moja gospođa je sjela na zamorce prvi puta i pitala me.... JEL TO IMA RIKVERC..... odgovor je bio..... SILAZI DOLE.... :nono:
challenbeen:
Imam u šteku 2 polutke sa kvačilom, i kako nisam do nabavke nasadnog 34 znao odšarafiti šaraf, pa do danas nisam štelao prijenos.
Zatim je išlo skidanje dekla, i proljetno čišćenje nakon 1.200 km poslije završnog slaganja. Odmah sam oprao variomat, deklo i dobro ispuhao kvačilo. Crveni amortizeri su bili ugrađeni, izvadio sam ih sa kvačilom, te sam stavio drugo kvačilo od serijale, bez mijenjanja federića. Jedino što sam ferode pobrusio brusnim.
Skuter je kretao na 6.000 okretaja, a sada krene nešto prije 5.000 okretaja, puno bolje također povlači, jer sam vjerojatno dobro oprao variomat.
Poggiali:
taj nasadni proxxon 34 i ja imam jos od prvog runnera, samo ja sam ga sa polugom kupio :toothy9:
inace pozeljno je odrzavati variomat, ljepse "salta" kad je cist :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju