Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (161/172) > >>

Corector:
Ma mc3 je bomboncic.

Stara praksa je da se tjunirani skuter vrati u original stanje, pa onda rasprodas tuning dijelove desetorici ljudi, jer sve to nece kupiti jedna osoba.

challenbeen:
Paaa, ako se vrati serijala, definitivno mašina ostaje meni za štek... mašina mi ima neko značenje... malo je to tesko objasnit... al tako je kako je haha

challenbeen:
Vozim već jako dugo MC3, bez ikakvih problema, i jučer mi se desila situacija da mi je sve prestalo raditi osim samog skutera hahaha... još gledam si i mislim kako su si kontakti na celeru otkačili... i tako, vozam ja vozam 20 km bez okretaja, kazaljke goriva hahah i dođem kući, kad idem opet upalit niš ne radi.. ja gledam i ne vjerujem.. lud... i rekoh, vjv je osigurač. ja otvorim plastiku, gledam osigurač, on čitav... kad primijetim da fali kabel koji se spaja na + ... šaraf i matica ispali.. ja ono gledam, prekopao sve, stavio sa novog akumulatora, upalio skuter, sve radi. ništa, krvnički stegni ovaj puta, nedaj ni da diše  :icon_biggrin:

zadnja guma mi je krenula lagano proklizavati... mislim da je uskoro vrijeme za novu dobro je i izdržala 1500 km

challenbeen:

SCANIA R500:
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju