Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (158/172) > >>

Deki.:
Zvonkec meće ATF koje je w50. Moguće da gušće uljr utiša prenos. Ako prodaješ auto koje troši više ulja nego goriva i ima dimnu zavjesu od dodatne opreme samo naliješ litru hipenola ima da radi ko nov par mjeseci taman da ti novi vlasnik nemože ništa srat.

SCANIA R500:

--- Citat: Deki. - 21 Svibanj, 2021, 12:11:01 ---Zvonkec meće ATF koje je w50. Moguće da gušće uljr utiša prenos. Ako prodaješ auto koje troši više ulja nego goriva i ima dimnu zavjesu od dodatne opreme samo naliješ litru hipenola ima da radi ko nov par mjeseci taman da ti novi vlasnik nemože ništa srat.

--- Kraj citata ---
hvale vrijedna informacija  :laughing7:

challenbeen:
Evo, skuter koji je tip top, u kojeg uloženo cca 16.000 kn da bude utegnut, pedantan i strahovito brz, ali ne vrijedi ni 3.500 kn jer jebiga, ima drevo70 i što ja znam, predaleko sam od kupaca...  :icon_scratch:

Btw, vozim se svakodnevno sa njime, guštiram se, nema strahova da će me ostavit na putu a povlači mene od 140 kg preko 100 gps-a. PAS MATER. Išao do Vlašića i nazad, idem sad na posao uskoro pa da sve stignem na vrime  :icon_thumright:

Poggiali:
a gle, svi koji slazu uglavnom slazu za sebe, jer nema matematike slagat takve djelove pa u prodaju, u protivnom bi stavio motorforce i rms, malo oprao i oglas...
ja to nebi nikad prodavao u tom stanju, pa radije da doma stoji odjavljen... ili skalemi 50cc stock pa oglas... al izgubio si u svakom slucaju

challenbeen:
Naravno da sam popušio, to je bilo jasno odmah kad sam krenio slagati. Ja sam ga stavio radi reda u oglas jer su se prioriteti malo promijenili...  :icon_scratch:

Da ga dam gratis, baš i neću, ali odlično me vozi, odlično ide, i odlično pali.
Guštaaaaam  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju