Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (156/172) > >>

challenbeen:

SCANIA R500:
 :icon_tongue:

challenbeen:
Dobiše donacijski cilindar i glavu, za moj projekt, pa sam ga posli slikanja detaljno oprao u avasolu koliko sam mogao i isprao brejk kleanerom. Zatim sam izvadio semering sa ležaja getribe, ali nisam uspio izvaditi zeger radi slabih kliješta koje imam. Složio sam do kraja šajbu i zeger vodene pumpe.
Posli svega toga, skužio sam da imam stari blok prije 98", tako da sam morao nešto modificirati da pripašem lijepo namotaje. Fali za sada lulica i kajla magneta, pa kad njih složim, onda ću složiti đek do kraja i ova bi strana trebala biti gotova...
Za sada tražim samo materijal sa strane dekla...

challenbeen:
Mašina malo po malo lagano se sastavlja, nebi bilo to to da mi netko ne uvali istrošene dijelove iz Novaljske rente za okej pare a viće da mi ih je dao badava... strava... pa ovdje nema normalnog čovika... za sad mi je ostao Valkai pa ću vidit sa njime hoće i on zajebavat hahahaha ... idemo dalje... za getribu moram narućiti semeringe i što god ležaja, a i što god brtve... termogrupu sam složio od 5 različitih skutera, nevjerovatno, jedino novo što sam stavio je igličasti ležaj koji je došao sa radilicom... kompresije ima, probano je, iako mi fali brtvi glave i one gumice za vodu... to moram naručiti... sve su mi ostale sitnice, al to me najviše ubija... i nestao mi mikroremen, znači moram ga opet kupit.. haahaha.. za sada ne znam kakvu uljnu pumpu stavit? ima tko ideju?

challenbeen:
Čudni današnji dan. Ne znam jesam li umislio, ali... promijenio  sam ulje u getribi. cca 1.000 kilometara. stavljeno oko Nove godine. Ispalo je OPET dosta mutno i ono, muljevito. Sad sam stavio Motulovo 75w90 Scooter ulje (0,90dcl) , i imam na lagani zvuk, da se utišao prijenos, ali sad, nisam ga previše vozio, pa ne znam jel se smanjila krajnja brzina.. moram to dodatno testirati, ne znam jesam li poblesavio hahah

Što se tiče ostatak slaganja nove Stock mašine, čekam nove dijeloveee da stignu iz Osijeka  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju