Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Prva ruka šprickita i brušenje sa 150:
Priprema za drugu ruku:
Druga ruka špric kita i sušenje do sutra:
challenbeen:
Zajedno sam radio felge i ovu plastiku, barem što se tiče špric kita, jutros sam išao prvo ofarbati felge, ispale su fenomenalno, i onda odem plastiku obojati, bilo sve okej osim što sam ostao bez glupih posuda sa mjerom za miješati boju, i onda dva puta stavim razrjeđivač umjesto razrjeđivač i učvršćivač ... i onako stanem gledam i ne vjerujem, trčim gledat felge, one blistaju... i tako zbunjeno gledam, operem šrpicu i skužim što sam napravio ... hahah užas... sutra posli posla ide brušenje... pa utorak ujutro farbanje ako vrijeme dopusti. Nikako da malog plavog da dovedem u red da nabijem 200 km u komadu haha :dontknow:
ž
dario007:
Auch :icon_scratch:
challenbeen:
Evo u par dana, oguljene brusnim 150, pa 250, zatim bačen špric kit na tanko, i sad gledam hoću li proći sa 600 ili 800 brusnim... U međuvremenu sam ove bočne plastike također pobrusio u grubo i prošao sa špric kitom, a zatim obojao u bijelu boju, po dizajnu i boji naljepnica, trebao bi biti pun pogodak. Vidit ćemo čim složimo!
challenbeen:
Radilo se danas punom parom!!
Mogu reć da je MC3 opet doveden u red, ljepši nego ikad!
Špricano je jutros u 08:30 a montirane naljepnice su oko 13:00 a složen skuter je do 13:30
Ne mogu opisati kako sam zadovoljan kako je ispalo ovaj puta. Žao mi je samo što nisam imao više naljepnica, ali svejedno nisam naručio nove MC3 naljepnice... samo ih stavio u košaricu i kasnije zab naručiti... tako da za sad ništa od bočnih. Komentari?!
Odmah je pao trip od 20 kilometara i osmijeh mi ne silazi sa lica... samo mu kritično falu retrovizori, to bi mogao prvom prilikom naručiti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju