Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Detalji.
Sad je kod skutera stvar samo u detaljima ... Tako da sam detaljno oprao top, rastavio, očistio, i zalijepio naljepnicu :headbang:
Pokušao sam se provozati bez DB killera, al stvarno previše bučno bilo hahaha...
Corector:
Evo podsjetio sam se na ovaj materijal, ali bih vise zelio onaj hrapavi. Ovaj je zahvalniji kad se sjedalo smoci, ali onaj hrapaviji ima gripa. Budem si bas nasao neki komad krpe, inspirirao si me s ovim radovima, makar sam vec presvlacio navlake sa sjedala koja su pukla, npr. Novi Runner kad propadne plastika.
grx:
Probao sam jucer ovog mc3.
Nisam vec duuugo vozio 50/70 skutere i ostao sam bas iznenađen kako dobro ubrzava
challenbeen:
Hvala dragi.. drago mi je da si navratio...
BTW, svašta se događalo u zadnjih 8 dana, ali jednostavno sam izgubio volju kad mi je pao 29.03 tj dan prije nego što ga je grx probao ... nisam stvarno imao snage za pisanje po forumu pa sam se skoncetrirao na Powera.. hahaha... evo sad je prošao Uskrs, promijenio sam prednji blatobran, sad je crni, a stari sam stavio sastrane.
Ovo su fotke štete, prva fotka pokazuje mjesto gdje sam taman uzeo kacigu i išao fotkat tr skuter padne sam od sebe, teren ispod njega čvrst kao kamen. Nevjerojatna situacija. Ne znam što ću napraviti sa ovim, ali srećom samo je jedna plastika oštećena, yasuniju nije ništa i malo sa suvozačevih nogara sam skidao prašinu. Već 10 dana i ništa mi nije jasno kako se to desilo.... defitivno ne znam dal da promjenim boju skuteru ili da samo popravim plastiku u istu boju i da to bude to... opeeet moram naručiti naljepnice sa aliexpressa haha.. užas.
matija84m:
A uzas :angry9:
Nema goreg nego kad se tako glupost dogodi i unisti se u sekundi ono kaj si mjesecima gradio.
Razmisli kako sanirat da si zadovoljan.
Jbg ja sam odklizal po mokroj cesti pa zgulio derbia koji ionako bio zguljeb pa mi opt zao. Ali jbg skrpas i idemo dalje.
Jesi utvrdio zasto je pao?
Vjetar ili nogara? Nesto se dogodilo jel?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju