Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (144/172) > >>

Deki.:
Malo si prednji kraj sfušo ali za prvi put solidno

Corector:
Nije tesko navuci novu tkaninu, najveci je posao zastiti prednji dio sjedala. Al dobro ce raditi posao nova presvlaka.

SCANIA R500:
... Jel ti to na poslu.... Guliš dežurstvo...  :laughing7:

challenbeen:
Upadalo mi je u oko ruzina, pa sam sve rastavio, pobrusio koliko je išlo i posprejao temeljnom pa temperaturnim sprejom. Morao sam bušiti šarafe jer su kompletno zapekli. Stavio sam sad sve nove prokromske. Ovaj blatobran je od Powera a Power će dobiti drugi blatobran  :icon_biggrin:

Sjedalo je i dalje ono moje tapecirano... čekam bolje dane da ga dam profićuu

challenbeen:
Zanimljiv vikend moram priznati. Šarafio sam po deklu, maknio sam RMS 6,7 rolice i stavio nazad polini 7,0 gr. Osjeti se bolje ubrzanje i manje nekako vibrira skuter. Tokom zamjene, malo sam pregledao skuter, i primjetio sam da spuhčeto odšarafljeno xd gledam i ne vjerujem, a spremao sam se na poduži đir. Zašarafio sam sa 400 nm ovaj puta spuh i sad se nadam da će držati. Malo sam onda ga i dolickao i brisao krpom. Jedino što najviše trpi štetu i habanje su naljepnice. Moram poraditi da nabavim kvalitetnije naljepnice. To ću vidit do ljeta. Jedino mi je još u planu nać originalni Piaggio kufer za MC3  :headbang: imam osjećaj da bi to mogao biti pun pogodak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju