Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Da, da, tako je. Ali i ne samo runneru, nego i svim ostalim u Piaggio grupaciji...
Krenimo dalje.
Išao sam se danas provozati prije skidanja čeljusti i ugradnje novih. Zagrijao sam mašinu, i okretaji su se digli za 400/500 okretaja. od 9.000 popeli su se na 9.400/9.500, ne znam kako ništa nisam dirao od montaže Polini 7gr rolica. No dobro. U međuvremenu, kako sam stigao doma, zatekao sam HP Express kako ostavlja paket sa novim plastikama :frajer: odmah sam se bacio na posao.
Skinio gornje plastike, skinuo poklopac i ispustio ulje te sam skinio čeljust i odmah probavao novu čeljust.
challenbeen:
Za sad sam napravio 3 različita adaptera, i svaki puta nešto falim. Ostao sam bez volje pa to malo odgađam.
Naime, čeljust ostavio i lagano sam krenuo rastavljati plastike, prilagođavat sve novim plastikama i lagano poliranje šarafa, jer su originali originali...
Postavljajući slike, vidim da su mi neke plastike od iza lošije sjele, pokušat ču to sad riješiti, ili ostaviti za drugi put.
challenbeen:
Na brzinu sam smontirao samo da vidim kako će ispast, nisu stegnuti niti zašarafljeni, samo da vidim jel dobro izgleda... ja sam impresioniram kontrastom i bojama!
kodiaqrs:
Odlično izgleda, vidi se da si uložio puno vremena i truda. Svaka čast :hail:
Najradije bi ja svog tako sredio 8)
challenbeen:
Hvala ti kodijače-eresče, i vrimena i truda i istraživanja i najviše od sveg - para.
Konačno sam uspio dobit rupe i pravilnu distancu sa ovim čeljustima. Znači hardcore ubojstvo, ovoliko dugo se nisam zezao sa skuterom još od doba kad me struja zezala :icon_biggrin: Ovo je prvi dio, sad ide fina obrada i varenje, te rađenje navoja.. nadam se da ću uspit to odradit kako treba ovih dana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju