Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Dok se ostatak Hrvatske voza sa skuterićima, ja sam dan proveo praveći distancu glumeći tokara. I tako, pola dana izgubio na rad i pripasavanje diska i čeljusti te samog adaptera na vilicu. Ja sam sa poslom zadovoljan. Napravio sam odmah đir od 20 kilometara i sve je dobro za sad. Pričao sam sa Dariom i dao mi je prijedlog za novu čeljust da hvataju pločice kompletni disk. To ću nabavit prvom prilikom, al neću ništa forsirati. Kad nabavim, nabavim kao i nove vilice koje sam zacrtao.
Odmah da napišem recenziju brusilice, ako je tko misli kupit, slobodno neka je kupi ali sa 4Ah baterijom, mene je kompletno oduševila! Odradila je posao vrhunski. Napravio sam nekoliko pločica jer sam pogriješio u rezanju. U bušenju sam bio precizan jer sam 4 puta premjeravao jer mi se nije dalo opet kidat hahahaha...
ljubo46:
Koliko love disk bas bi mi sjeo na runnera :toothy9:
challenbeen:
Oko 600 kn kod Pleše, traži Brembo za Aprilia SportCity250
matija84m:
Lajkam disc :icon_thumright:
Odlicna invenstija. Kocnice su svejedno potrosni materijal i netreba tu nista stedit.
Dal se vec osjeti da bolje koci sa istim pritiskom na rucku?
challenbeen:
Kad se skinio onaj prvi sloj, moram reći da koči identično kao i prije. Definitivno trebam veću čeljust. :dontknow: Ali ako išta, lipše izgleda hahahah :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju