Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
2 cm u radijusu od originala, pašu rupe ko salivene. Iskreno se i nadam da će bit, ako bude i za Skippera ću istu stvar napraviti jer idu isti diskovi. Što se tiće ćoka, a da, malo je zajebano kad nosiš rukavice br12, a da ne kažem da kadu sjedala želim namijeniti da bude za stvari tj da natrpan... a ne da rupa mora bit otvorena. Kad je toplije, stvarno čok ne treba, ali na ovim 5-10 stupnjeva, čok bi triba... pa ga i želim osposobiti da bude po PS sve... takvi sam, što ću sad hahah :headbang:
matija84m:
Ma osjetno bolje ce kocit :icon_thumright:
Kaj je u ovoj kutiji di pise yasuni :toothy10:
challenbeen:
aaaa, to je kutija od baterijske neke, to je samo Yasuni original naljepnica za spuhče :toothy3: zaboravio odmastiti top prije montaže pa mi se nije htjela zaljepit... užas hahah
Corector:
Uf sto je legla dobro ova naljepnica na mc3 seriji :D
Podmazi si rolice s mascu, definitivno pomazu i ubrzavaju rad variomata, to sam dokazao vec masu puta, dodje mi skuter s rupcagom u startu, a pogotovo kad krenes i pustis gas na 20kmh, i das opet, aprijenos napravi BOOOO i krene opet tek na 30kmh. Podmazivanjem to potpuno nestaje i momentalno starta. Odnosno prijenos s lakocom "salta" u nizi omjer.
Kod novih rolica se to niti ne primjeti, ali definitivno ne odmaze.
challenbeen:
samo da mi stigne konačno brembo, bridgstone i beta naljepnice sa aliexpreesaaa :frajer: :glasses9: onda budemo lipili ko blesaviii
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju