Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
matija84m:
Po meni je sada bas ok.
Ja nebi tu nista farbao vise :dontknow:
avr freak:
Super je, sad ga vozi i uživaj malo. Lijepo prede :icon_thumright:
challenbeen:
Hvala vam svima.
Svakako se namjeravam voziti, pogotovo kad znam da je sve novo. Fino štelanje će za cca 50-100 km. Za sada se lagano vozam po selu i razrađujem karike.
Jeeeedina mana za sad je pokazatelj smjera lijevo (žmigavaca), znači radu oba žmigavca al na volanu ne prikazuje (ne žmiga). Nije da me živcira, ali volio bih da mogu to riješiti. To se odgađalo jer stvarno ne znam kako bi to riješio hahah. Pošto su sve ledice u satu, pokušao sam staviti i druge, i originalnu žarulju, al ne radi jednostavno. Nije mi bitno pošto sve ostalo uredno radi, od goriva, temperature, okretaja a bome i brzinometra.
dario007:
Bilo je sve novo i kad sam ja slagao masinu,ali eto nije bilo srece.Dal je neki tvornicki propust ne znamo,dal ga je temperatura radi blokade ubila isto nezz...Na klipu se vidi da je nesto frisko potegnuo.Tako da se vjerovatno kavez lezaja sasuo,pa je to klip potegnuo...
Vise srece u ovom krugu zelim,valjda bu sad sve okej...
challenbeen:
Kad odnesem dario_mhr u Zadar na vađenje sa radilice, mogu ti poslat i ležaj pa ga prostudiraj ... hahah :dontknow: ne znam što bi rekao, ali da se raspalo nešto, je, definitivno... zašto? ne znam, nisam ekspert. I ne želim da se to opet ponovi u sljedećih 15.000 km. :binkybaby: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju