Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
hahah, hvala toni46 na prijedlogu, ali ništa od toga :P barem ne još... za sada želim istrošiti barem ovaj drevo70 i nadam se da ću ga uspit sredit u 15.000-20.000 km :headbang: poslije... tko zna što će mi past na pamet...
dacerovs:
Jesi probao upalit bez mikroremena?
Da se eliminira vodena pumpa, kolko znam mjesavinu radis sam tako da to nije problem.
Corector:
Pusti ga nek odstoji, prosao si previse toga u malom vremenskom periodu jer si krenuo prakticki od nule, kako sa setupom, tako sa znanjem.
I kad se malo slegnes i dobijes, razvali masinu jos jednom i tada ce ti biti puno lakse i brze nego sada, a i zanimljivije.
Ovo je cisti primjer kako setup s 1 karikom trazi visi nivo znanja i iskustva, bez obzira na to sto mozes sve isfinancirati odjednom. To su oni slucaji kad netko dodje s lovom, i veli slozi mi da kolje i ubija, a traje 2 iljade. Al jednostavno je neodrzivo, sitnice koje je potrebno u hodu drzati pod kontrolom budu presudne za opstanak ovakvog setupa.
dell:
Izvini što ovako upadam, ali moram ovo pitati.
Kad si kupovao sport pro mk2, jel se sjećaš što je pisalo na omotu klipa, karika i bolcne ? Čini mi se da su promijenili dobavljača jer je ovo teški šrot što sada prodavaju.
Corector:
Vrhunsko pitanje!
To ti je lako moguce da su promjenili proizvodjaca, jer oni samo udaraju svoj logo i prodaju ime. Vec su imali dobro poznat slucaj s Motoforceom kada su imali odlicnu seriju 70ccm trrmo grupe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju