Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (100/172) > >>

challenbeen:
Moram skinuti onu plastiku što dolazi sa njima, onda se da radit sa njima i sve ispadne dobro... i onda stavim ovaj novi termo bužir i ja sam zadovoljan. Tijesne su i to mi je drago vidjeti. Dodatno ih omotam izolir trakom koje ostavljam ovako sa stopicama. Ako imaš neku preporuku kvalitetnijih stopica, baci mi link na PM.  :headbang:

dario007:
Wurthove su jako dobre,imas ih u vecini zeljezara,samo su po 2kn komad

challenbeen:
Danas sam bio u šopingu, kako mi pleša prodao RMS sajlu za km/h, konačno je u Pia servis stigla orginal koju sam naručio. Doduše već lagano i zaboravio na ovo. Razlika u kvaliteti je ogromna. Originalni je kraći kabel, ali je duža sajla, tako da bi trebala hvatati sve bez problema.

Struja je riješena, barem se nadam. Moram doslovno sad otići i kupiti novo u dućan. Osim ako mi STIPE kojim slučajem ne pronađe kući kakvi regler za mene hahah  :icon_scratch: Uspio sam skuzit što ne valja sa satom i zašto ne svijetli i onda sžim da u đeku od skutera pinovi posavijani... kad sam ih sve ispravio, sad sve normalno svijetliii .. hoho..

Za sad neću stavljati plastike, sutra idu neke Božićne testne vožnje.. ako bude lijep dan!

Corector:
Eto, odmah ti i kmh bolje nekako svijetli. Nisi valjda tek sad postao svjestan i mudar koliko treba izbjegavati zamjenske dijelove? I da nakalemljivanjem istih imas hrpu smeca.

challenbeen:
Uvjeren sam da sam narucio original u njega a on poslao rms... :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju