Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Iskreno, i bio mi je plan to. Sada i tražim također NRG MC2/3 do 1.000 kn sa papirima, i strujom, da mogu ovako nešto napraviti za "stunt" divljanje. Definitivno bi nešto slično ovome napravio, ali bi ga pokušao registrirati u "naked" izvedbi. Čak imam i plan za žmigavce, štop svitla i slično. Kad mogu cafe raceri sa običnim ledicama, može i moj NRG to dobit. :jerk: :notworthy:
DEFINITIVNO JE PLAN!
Samo kako rekoh, tražim donatora :icon_biggrin:
challenbeen:
Morao sam malo plastike zapostavit, a ionako im je dobro došlo da se filler super osuši. Brusio sam na vodi sa 600 gradacijom. :headbang: oprao čarlijem, isprao i pobrisao plastike sa suhom krpom da svu preostalo prljavštinu skinem. Ja sam za danas zadovoljan. Ne znam dal da idem sad pošpricati u baby blue boju ili da ne diram nego tek ujutro ???
Između ostalog, pao je i 3 kilometarski đir.
challenbeen:
Plastike su ofarbane. Naravno da se negdje prelilo, no ništa prestrašno. Za moje prvo lakiranje plastika sa kompresorom, ja sam i više nego zadovoljan. Sutra ćemo vidit rezultate. Sad si idem čistiti lice jer sam postao hebeni štrumpf!
dario007:
Izmedju podnice i ralice ce ti se vidjeti neofarbani rub.Nisi si trebao zabit plastike u kut,moras moci hodati.okolo njih i namjestat se kod farbanja i gledanja u svijetlo...
challenbeen:
joj dobra ideja da... sljedeci put idu na sred... hahah ... inače sam ih uzimao i vrtio :hmh:
No kako rekoh, zadovoljan sam, iako mi se malo prelilo na 2 plastike. no bit ce okej nadam se :dontknow: :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju