Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (75/172) > >>

matija84m:

--- Citat: challenbeen - 18 Studeni, 2020, 17:27:45 ---a kad zeza, zezanje će i dobit hahahaha  :icon_biggrin:

inače, plastike još nisam pogledao... hahaha tako me strah  :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ja sam bas ozbiljno pitao.
Ali sad kad vidim kako mazne xmaxa :icon_thumright: Ispada da sam postavil glupo pitanje :laughing9:

challenbeen:
hahahahaha... gle, skipperčina je kao kruzer, treba mu da se zaleti ali ono kruziraš... ima baš neki prirodniji osjećaj i ne tjera te na divljanje. I nema start niti ništa. Uvjeren sam da bi sa Malossi multivarom jako jako puno dobio na startu. Frend koji je testirao NRG reko mi je kad ga budem sredio, da mu javim cijenu da mi kešira odmah. Hahahaha... inače i ja sam ostao blago ušokiran kad sam vidio da mi bježi.
Naravno, postoju par snimka vožnji, ali to moram nekako sa ajfona prebaciti na komp pa onda editat i učitat, možda na vikend riješim  :headbang:

dario007:
Digni samo na youtube video koji si meni slao i zalijepi ovdje link.

avr freak:

--- Citat: challenbeen - 19 Studeni, 2020, 17:11:15 ---Naravno, postoju par snimka vožnji, ali to moram nekako sa ajfona prebaciti na komp pa onda editat i učitat, možda na vikend riješim  :headbang:

--- Kraj citata ---

iCloud ili WeTransfer, najbrže i najbolje. Meni Yasuni napet ovako na golu ramu, uff..

challenbeen:
Kao profi videograf, moram ja to malo uredit i sredit... uljudiiit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju