Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Jučer bio malo u nabavci, lagano skupljam dijelove koje nedostaju... nisam još kupio akumulator, a treba mi hitno da mogu testirati jel bendix ispravan i li jesam išta vezano sa njime sjebao dok sam svašta nešto radio ... haha ... pitao sam odma u piaggio servisu, koliko bi mi uzeli para za slaganje kurble i mehanizma te zamjene ležaja u deklu, reko čovik računaj 100 kn... ja ostao paff... :toothy10:
Novo - Staro
challenbeen:
Napunio akumulator od Skippera, upalio NRG na zub pod čokom, i gaaaaaaaaaas! napravio sa njime cca 5 kilometara, izguštirao se baš kako treba... sad ostaje jedino akumulator nabaviti ... i sada mogu konačno krenuti riješavati plastike i ostale sitnice ... yes!! :glasses9: :frajer: :frajer:
Povukao me danas 111 km/h ...
challenbeen:
Koja je ovo bjesnoća od skutera pa ovo je strašno ... obećajem kad budem imao više vremena da ću napraviti kratki video o vožnji i perfomansama...
Palo mi je napamet da bi moga probati napuniti akumulator.. hahah .. i evala, kresnija NRG samo tako :frajer:
matija84m:
Mrale nemoj plastike ni stavljat, smetat ce ti samo :toothy12:
Kako ti djeluje ovako na osjecaj, dal ide bolje od skipera 150?
challenbeen:
Pa ono, mrvu bolje ipak ide Skipper... startniji je jako jako puno nego NRG... jer NRG kad daš gas, iskopa asfalt ... a skipper gumu ispali :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju