Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (64/172) > >>

aragonY:
Ne treba, treba samo da bude grubo kako bi se uhvatilo za povrsinu.

A autoru teme sori sto moram opet biti partibrejker ali samo smola nije rjesenje za puknute plastike. Ok, drzi se na okupu ali svako malo jace fleksanje i opet ce puknuti na istom mjestu  :dontknow:

ljubo46:
E to to
Sve jasno
Hvala

challenbeen:

--- Citat: aragonY - 21 Listopad, 2020, 21:12:32 ---samo smola nije rjesenje za puknute plastike. Ok, drzi se na okupu ali svako malo jace fleksanje i opet ce puknuti na istom mjestu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

radio sam već sa njome, nikad do sad nije pukla... zato ne znam koliki sileđia moraš biti za sjebat smolu...

To za grubo se slažem, da, treba sa 120 smirglat, 250 je već prefino

challenbeen:
Pokupio sam konačno ručke kod cure, i evo, jutros sam ih posli krvavog montiranja uspio složiti. 65,05 kn. Pas mater! i uz to su 2 cm kraće, čini mi se... Na kraju sam moro čupat jednu stranu, mazad WD žutim i onda je kliznio. Nakon 5 minuta išao sam probat povuć, već zapeklo hahaha...

Posli ručki, vratio sam nazad originalni hladnjak da vidim di kako što ću staviti hladnjak od Pežoa... Otišao sam na Xmaxu po šarafe u Pag, ali poljubio sam vrata dućanu...

I ovo je pežoin hladnjak koji nemam pojma kako da montiram vez većih improvizacija...

igor.sb:
Pa zna se kako se rucke stavljaju, kao i ona stvar  :laughing7: :laughing7:

Nista na suho i na silu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju