Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (61/172) > >>

tdj595:
Epoksidno 2k ljepilo, obrusis i ocistis rubove te rupe i malo oko nje glaspapirom da se ima za sta uhvatit, iznutra zacepis rupu s  malo one krep trake i popunis sve to izvana ljepilom i malo okolo rupe ostavis sloj preko hrapavog dijela

mic:
Mislim da bi ti isto tekuci metal mogao dobro držati tu. Krpao sam jednom plasticni rezervar od goriva s tim i drži dan danas.
Možeš probati prvo malo zalemiti tu rupu i popuniti sa nekom plastikom i onda preko toga svega tekuceg metala. Trebalo bi drzati :toothy10:
Evo slika tekuceg metala:

challenbeen:
ne vjerujem 2k ljepilima, ne drži ništa a na jače trzaje ili vibracije pucaju.
Imam 2k smolu, upravo sam plastike ljepio te sa sam sada i posudu prošao sa njime... ujutro cu 2 sloj... samo cu nagnuti da se ne kapa okolo.

Dobra ideja za tekući metal, al plastika i metal??? khm....

DRUGI SLOJ smole na posudi:

za sad mi se čini okej, ali testirat ćemo kroz koji dan... hahah antifriz je jako nagrizajuć te ću koncetrat baciti po testnom subjektu gdje sam  miješao smolu sa učvršćivačem pa bili živi i videli  :icon_thumright: :icon_thumright:

Hladnjak bi svakako vidio, već sam dobio jednu ponudu pa ću je pogledat

dacerovs:
Drzat ce ta smola jedno vrijeme. Mi smo na kamionu posudu antifriza isto tako rijesili, drzala je mozda godinu/godinu i po dok se nije komplet krenula raspadat. Na kraju je jeftinije bilo dat nekoliko stotina kuna za novu i mir bozji.

dario007:
Svaka na mc2 i mc3 strune na tom oku na protuoklopu prije ili kasnije.Mene Corector spasio sa posudom koju je koristio za druge namjene,pa sam mu dao Runnerovu,a sebi uzeo tu sa mc3.Njemu je tak svejedno bilo koja je,jer ju je imao userafljeno na radnu plocu.

Po meni je jedino pravo rijesenje iskesirat lovu za novu posudu,ovo ostalo su sve polovicna rijesenja i ceka te opet isti posao prije ili kasnije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju