Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
Tomi_ZG:
Meni je jednom crko pikap,stavio sam rms za 50kn i da kucnem od drvo već jako dugo vozi,samo treba skratit žicu i zalemit na postojeću na đeku,jer je pikap verzija samo za staru struju s pol metra žice,a na novoj je par cm
challenbeen:
Evo stigao sam sad doma sa službenog puta, ovih dana neću moć do ponedjeljka raditi nešto previše na NRG radi drugih obaveza...
Jučer sam se zaletio po izvlakač i zadržao se malo pa se odužilo, tako da ništa nisam uspio napraviti
Nabavio sam konačno zlatnu boju i to gotova metalic u spreju, smučkana... tako da bi mogao jedan ekstremni mini projekt napraviti na nečem drugome ako mi se bude dalo. Za sada mi se jako jako dopada narančasta boja, pogotovo u kombinaciji sa crnim plastikama. Evo dole je dodatna plastika iz šteka obojana da se vidi kako je ispalo.
Ljudi, idem složit bravu za paljenje da radi preko ključa, pa ću se potruditi opet izmjeriti vrijednosti žica i točno napisati, a bome ću i poslikati!!
aragonY:
Boja u spreju -> no no.
mic:
Točno to...Dovoljna je kap DOT-a ili malo benzina i možeš se pozdraviti sa farbom.
challenbeen:
--- Citat: mic - 14 Listopad, 2020, 19:25:15 ---Točno to...Dovoljna je kap DOT-a ili malo benzina i možeš se pozdraviti sa farbom.
--- Kraj citata ---
ne znam što pričaš legendo, to sam prvo testirao, dvotaktol, avasol-c, i ulje DOT4 sam bacio na tu boju, i niš... :glasses9: samo obrisao kasnije, i posli toga pregledavao, niš se nije desilo. Nije to akrilni sprej ljudi moji :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju