Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (46/172) > >>

challenbeen:
hahaha da, da nema Daria, ne znam jel bi pola uspio složit... kočnice skoro nikako a dao mi je još par tips-ova koje su napravile skuter boljim. Skidam mu kapu! Čovik zna znanje.

Evo malo sam se nabrao dodatnih dijelova da to sve bude na vrhuncu! uzeo sam 5 svjećica, naravno ne onih kojih bi trebao, ali se nadam da će poslužit dok god ne stavim skuter u kompletno vozno stanje. Sada odoh turpijati auspuh, moram je*enu blokadu izvuć, a i još neke sitnice moram uraditi  :glasses9:
Javim se kad završim!

Tako je Pero, skuter izgleda bolje nego ikad, a razmišljam da je ovako bez plastika ostavim, barem neko vrijeme... ili ove bočne ne stavljat a stavit samo prednje.. možda izmislim kakve kombinacije... tko to može mojoj ludoj glavi predvidit hahaha  :glasses2:

Corector:
Vidi steka, sve po spagi ide. Jel ja to vidim plavo nebo i sunce?

matija84m:
Stvarno suncano :o trebalo bi tripnut :headbang:

Poggiali:
sad prozirne plastike nabavi da se vidi rama  :toothy11: :toothy11:

Tomi_ZG:
Jel ti ti taj antifriz gotovi ili koncentrat?
Moje mišljenje je da je ovih -35 puno previše,dovoljno je i duplo manje,tak da nemoj pretjerivat sa "minusom" jer nema potrebe,što je jači to prije vodena propiša,a nekima su od prejake smese i dihtunzi propišali,to govorim iz iskustva,ja mixam g12 ili g13 ovisi na koji naletim,i to u omjeru 30% ili čak manje antifriza i ostatak destilirana,samo da ofarbam vodu da nema korozije,i mogu ti reć da mi vodena za sada extremno dugo traje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju