Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Bacio sam vilicu na ramu i volan, samo da vidim kako izgleda, tako i montirao felge... samo da vidim jel sve štima... jako sam zadovoljan za sada i kako projekt napreduje :icon_thumright:
Uvik to može bolje, ali za prvu restauraciju ja sam prezadovoljan!! Moram sačekati da kupim nove kuglice za vilice i slično, pa da onda mogu krenuti lagano sastavljati skuter, pa da posložim sve kako treba :headbang:
challenbeen:
Dok čekam set ležajeva volana, malo sam se zaigrao i krenio lagano spajati struju :glasses2:
Sve sam spremio, ostavio sam posao za drugi dan, a skutere sve uskladištio! Neka ide sve polako... :glasses9: :headbang:
challenbeen:
Malo sam još slagao, koliko sam stigao... složen hladnjak, ali to je sve, nisam ih provlačio kroz šasiju..
Za sad je složeno: struja, mašina, amortizer, hladnjak i plastika oko hladnjaka, ručke kočnica, ručka i sajla za gas, felge, prednje vilice koje još nisu reparirane ali su tu da se lakše slaže skuter, prednja disk kočnica i čeljusti... i pokoja sitnica...
Plastike su još netaknute, samo obrušene, čeka se kitanje, šprickitanje, i bojanje... čekam sa njima bolje dane i da sve skupim na hrpu... a i jednu novo pridošlu bočnu plastiku moram razmontirati prije šmirglanja jer je u njoj brava i mehanizam za otvaranje sjedala koju također treba promjenit... a ne znam kako otvorit (razmontirat) to hahhahahahahahahaa... pokuša al ne ide.. čini mi se da je zapeklo
Danas je i ovo stiglo: reparacijski set za vilice... a i neke naljepnice koje sam ga žicao te mikro prekidač za štop svitlo
challenbeen:
Vilice složene, podmazane i osposobljene, stegnuta ručka volana :laughing7:
Idem kupovati champion svjećicu, nigdje nema... u ovlaštenom samo RN2C, a RN1C ni za lijeka... Pa je nabavljena ova:
Presložena sajla gasa na novi karburator, ispuhan i očišćen airbox, napravljena mješavina 3%, montirao oba rezervoara te spojio struju koja je išla na njih ... spojio 5mm armiranu cijev od karba do vakum pumpe u rezervoaru, trenutno sam odustao od spajanja i drugog rezervoara, ali pomalo :toothy10:
10-ak minuta se zezao sa paljenjem, nikako pogoditi gdje je koja.. naravno, dok se nisam sjetio čok dignut hahahahha ...
Uliven antifriz i destilirana voda samo za privremeno paljenje... sjebao blokadu na Yasuniu, i izdrkao se sa demontažom i montažom struje na anlaseru te centralnim nogarama hahaha
i naravno, skuter je upaljen... nikad ljepši zvuk nisam čuo, oduševljen sam njime, i jednostavno toliko sam se obradovao sa postignutim da je to neki viši nivo sreće. Radio cca 10-ak sekundi... Ugasio ga, i samo taknio kurblu upali opet... ufffffff.... :glasses2: :glasses2: :glasses2: :glasses2: :headbang:
Ne mogu dovoljno zahvaliti riječima Dariu na ukazanoj pomoći, te kad se opet vidimo u ZeGe vodim ga na ispostovačinu u restoran po njegovoj želji! :glasses9: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright:
Budy_94:
Frende svaka čast za trud i volju pratim projekt
Yasuni je prekrasan :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju