Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (23/172) > >>

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 22 Rujan, 2020, 03:23:46 ---https://www.bauhaus.hr/craftomat-pribor-za-prociscavanje-zraka-kod-kompresora.html

zrak kad se stlacuje, grije se, pa imas kondenzat u rezervaru, koji kasnije rasprsujes... a za boju nije dobro da ima vode u sebi...

--- Kraj citata ---

Jučer držim to u ruci gledam što je i ništa ne kužim hahaha... hvala što si mi rekao, za sad sam se masno istrošio pa za sad neću sa time farbat, ima jedan tesni komad željeza upravo u pripremi, pa kad njega obradim, i ako bude sve u redu idem na felge i raamu  ;D možda jednog dana i to nabavim  :glasses2:

challenbeen:
Plastike se lagano bruseee... 150+250 brusni papir.. lagano se skida sloj, i radu ravne linije...  :glasses9:

aragonY:
Poslusaj nas i kupi separator ako zelis farbati plastike inace ce ti po laku sve ostati kao male rupice/tackice odnosno kapi vode koje ce zajedno sa zrakom i bojom/lakom izlaziti iz pistolja.. govorim iz iskustva, jednom sam se zeznuo, nikad vise haha

challenbeen:

--- Citat: aragonY - 22 Rujan, 2020, 20:17:03 ---Poslusaj nas i kupi separator ako zelis farbati plastike inace ce ti po laku sve ostati kao male rupice/tackice odnosno kapi vode koje ce zajedno sa zrakom i bojom/lakom izlaziti iz pistolja.. govorim iz iskustva, jednom sam se zeznuo, nikad vise haha

--- Kraj citata ---

Dobro da sam imao testni primjerak.. a i rasua mi se kompresor, ganjc nov, a ulje izbilo, tj sve je izletilo van... samo nisam vidio kuda haha ... sutra vodim na reklamaciju, a ovo sam odradio sa preostalih 30 litara...

challenbeen:
Problem kompresora je bilo to što sam previše ulja ubacio hahaha... koji sam ja lik.. ja ga napunio do kraja, a u uputama piše po sredine stakla... dobro... danas to vadim van itd, pa se bacam na štednju za kupnju filtera za kondenzaciju, a dok ne kupim, moga bi sklepat u štali mjesto gdje bi to ofarbao sve  :glasses9:

plan je sljedeći: farbam prvo testni dio, zatim ako dobro ispadne, ide rama, ako i sa njom bude sve u redu, idu felge pa onda mali dijelovi plastika odnosno detalji. Nadam se da bi to sve moglo biti riješeno kroz tjedan dana... imam još neke druge radove, pa kako sad stignem  :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju