Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Hvala ekipa...
Evo još skupiti koju kunu pa uplatiti Dariu da mi pošalje makinu.. da je stavim na zid i da je gledam i da joj se divim hhahaa :icon_thumright: :icon_thumright:
Taman sam prošao jednom posebnom tekućinom po izblijeđenim plastikama i uspješno sam par komada regenerirao kao da je novo, ali opet, nije 100% da je novo. Vidi se tragovi habanja, ali ja sam zadovoljan.
dario007:
Top je ispalo,s cime si mazao?
challenbeen:
Za sada neću ništa otkrit, ostaviti ću par dana da vidim hoće li ostat plastike crne... inače je za autokozmetiku bočica za pranje plastika... :icon_thumright:
Josip:
Mislim da je nesto slicno koristio onaj talijan na youtube sta vozi kawa alien zip 172, isto isapdne dobro i nelose se drzi
challenbeen:
Večeras iz 21:00 dolaze plastike na red. Pregledat ću ove 4 što sam namazao, i onda ako bude sve uspješno i super osvježeno, idem kompletno sve crne proć koje nisu za farbanje nego samo ove matirano crne. Stvarno se nadam uspjehu i da će biti superiškaa!! :glasses9:
Početak:
Sinoć:
na nagovor daria007, večeras snimam plastiku oko volana kako mažem i kako se pretvara u crnilo :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju