Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Udubljeni auspuh

<< < (20/21) > >>

matija84m:

--- Citat: Deni999 - 17 Rujan, 2020, 19:17:52 ---Neznam koja je igla nisam ni gledao ima li oznaka. Samo znam da vrh nije špicast nego je zaobljen.

--- Kraj citata ---

To ti je sve od postavki kaj smo culi.

Deni999:
Danas sam se malo igrao sa  stelanjem karba preko sarafa smjese i sarafa ler gasa. Uspio sam ga donekle ustelati kako sam htio i nakon sat vremena iden napravit voznju i motor upali i odovozi 20 metara i ugasi se. Skinem svjecicu i ona cijela crna i mokra. Stavim drugu svjecicu i odmah upali. Da nisam mozda zamjenio saraf lera i saraf smjese. Postavit cu sliku pa ako znate koji je koji. Radi se o dellorto 17.5 phva ts
https://ibb.co/J7kXNCc

matija84m:
Desni je za smjesu kako kazes. Odnosno za kolicinu zraka na leru i manjim otklonima ima funkciju.

Deni999:
Izgleda da mi je ova nova ngk svjecica riknula vjerovatno zbog previse ulja dok sam je štelovao u leru jer vise ne baca iskru. Onda sam stavio staru super bosna f75 svjecicu i radi super cak sam uspio namjestiti smjesu i ler gas tako da skuter  pali bez gasa dok to nisam nikako uspio sa ngk svjecicom. Da li mi je opasno sad voziti na toj svjecici zbog toplinske vrijednosti toplije ili nema veze

matija84m:
Riknula je zbog prebogate smjese.
Riknut ce i ova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju