Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Udubljeni auspuh
Deni999:
Zanima me jos nesto da li moguce da ovaj karb ne odgovara na minarelli nego na piaggio. Jer sam ga ja uzeo polovnog a bio je na aprilia sr 70. Da li to ima veze? I evo jutros sam provjerio dizna je 86 pa cu sad otici do grada uzeti diznu ali neznam koju je najbolje da uzmem?
matija84m:
Sa jednom diznom neces ustelat karb.
Preradi airbox za taj karb pa probaj vozit. Onda ces tek moc stelat karb odnosno ubacivat manju diznu cca75
zvonkec92:
Radi taj karb dobro jedino ce ti bit zajebano stelat smjesu i ler jer ce ti rama smetat posto PHVA ima stelanje sa desne strane, trebo si PHBN 17.5 nabavit al ajde da se i sa ovim i ja imam na minareliu taj 17.5 od piaggia i radi dobro
dario007:
Izvadi original lulicu i slozi takvu veceg unutarnjeg promjera.Za 17.5 karb gledaj da je ulazna rupa u airbox nekih 19mm.
Nedavno smo na jednog Minarellia stavili Piaggio karb uz par sitnih modifikacija.Lulicu slozili 18.2mm i nasli ga na 86 dizni.Razlika na 200m ravnice izmedju 21 i 17.5 karba je bila 2-3km/h.
Mi smo to radili da smanjimo potrosnju,ali nije bas urodilo plodom,premale su to nijanse...
Eto i vlasnik skutera se bas javio prije mene.
zvonkec92:
Ovak je kod mene na minareliu slozena lulica i 17.5 od piaggia samo kaj ja imam koverziju na rucni cok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju