Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Udubljeni auspuh

<< < (3/21) > >>

Deni999:
Ok hvala

matija84m:
Ako fali protoka moze falit snage. Ali ne steti to nicemu. Ako ne smeta ona bloka na auspuhu onda nesmeta ni ovo.

Deni999:
Evo imam novi problem s ovim skuterom. Jučer kad sam se vozio poceo mi je teže paliti. Znaci trebalo mu je par sekundi verglanja da upali a inače bi upalio odmah. I jutros sam ga išao hladnog paliti i nema šanse. Kurblao sam dosta puta i odjednom pocelo curiti gorivo iz filtera zraka. Rastavio sam karburator i ima samo jedna dizna koja je bila čista. Takoder ostatak karburatora je bio čist nisam primjetio ništa neobično. Plovak isto funkcionira i to sam provjerio. Šaraf smjese sam okrenuo za krug i pol. Šaraf za ler gas sam onako otprilike namjestio i krenuo ga paliti i upalio je nakon par kurblanja. Tada je bilo dobro i ostavim ga tako jedno sat vremena i idem opet upaliti a ono opet ne želi upaliti. Svjećicu sam onda rastavio i očistio i uspio ga nekako upaliti ali ne radi lijepo na leru i teško pali. Pa sad ne znam sto vise da pogledam pa pitam vas.

Deni999:
I još da napomenem tak skuter sam uzeo prije par dana. Nije bio vozen neko vrijeme pa nisam bio siguran da li radi mjesalica pa sam ja zamjesao u rezervar 2% mjesavine ali vjerovatno mi radi i mješalica. Tako da je skuter radio vjerovatno na 4% mjesavine ali u početku je stvarno lijepo radio i vukao. Sad ne znam ima li to veze sa težim paljenjem ali eto samo da napomenem.

zvonkec92:
Jel to 2t skuter ili kaj? Nigdje nisi spomenuo marku ni model

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju