Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG DD LC MC3 2003
challenbeen:
Kupio sam navedeni skuter nekidan jer mu nisam mogao odoljeti za 700 kn, a pri tome rama ravna, blokovi iz vana uredni, a plastike više manje uredne i čitave a ono najbitnije, sajla od pumpe za ulje čitava neprerezana... svršio kad to vidio.. i ono najbitnije, skuter pali i radi :dontknow: :laughing6: a već neko vrijeme sam razmišljao o projektu na 2t 50cc restauracije i slično, ovo ono... ali AC minerali, a uleti ovo... ah...
Zanima me što bi od njega mogao učini a da mi bude spreman za ture po parsto km, pošto sad imam 300cc, 150cc za putovanja, sad bi ovog mališana upgrejdo na nešto dugotrajno da mi zamjeni 150cc da ga mogu prodat :glasses2:
Vidim da je na skuteru sve stock, a ja bi svejedno spustio mašinu dole, rastavio komplet, promjenio sve, no sad me zanima djelovi koji su pouzdani da mi napravi puno km i da mi se ne kvari :laughing11: :glasses2:
kako se dole na fotkama vidi, skuter je rastavljen, a čak razmišljam i osvježavanju plastika kompletno novom bojom...
fotkice:
dario007:
Konacno si kupio pravi skuter :headbang:
Posto si tezak,neki base kit sa base auspuhom.Ima posla na njemu,ali je cijena vise nego dobra.Treba hrapave plastike grijat fenom i nasaftat ih sa wd-om ili necim slicnim.
Aj sretno,pratim...
challenbeen:
--- Citat: dario007 - 05 Rujan, 2020, 13:57:33 ---Konacno si kupio pravi skuter :headbang:
Posto si tezak,neki base kit sa base auspuhom.Ima posla na njemu,ali je cijena vise nego dobra.Treba hrapave plastike grijat fenom i nasaftat ih sa wd-om ili necim slicnim.
Aj sretno,pratim...
--- Kraj citata ---
Kad složim mašinu i sitnice, predstavit ću ga u garaži, plastike ću kasnije, kad operem sve, do tad imam nekih ovako upita da se mogu orijentirati kuda i kako dalje... za minerali znam sve, a sad piaggio ... novooost :glasses9: znam jedino da Multivar 2000 je najbolji od variomata za ovog, a dalje pojma neam xd
pod base kit misliš orginal piaggio 50cc sa stock auspuhom koji je na njemu, ili dr.evo70 sa npr gianarelli extra v2? :dontknow:
TopPerfomance4:
Dr evo malossi sport ma ubaci mhr vario svi ga hvale da je bolji od 2000
dario007:
Cilj je da predstavis skuter i prezentiras radove,kad je sve gotovo vise nemas kaj pisat...
Dobar je i Polini variomat,da se s njim veca krajnja izvuci uz malo prerade,ali uglavnom svi preferiraju Malossi-a.
Mislio sam ns kit dr.evo i neki zx ili slicno tome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju