Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg SPower by Mali_598
Mali_598:
Eo nisam nista piso al za vikend je ubacena masina i sve pospojilo bacio se vec i diric jedan kratki slikice bacim malo kasnije ;D
Mali_598:
U subotu poslje posla sam imo vremena pa sam se primio posla. Ubacila se masina prednji kotac i sjeo je dmp disk(ici ce drugi jednom prilikom) ostavil sam ga da odradi na leru i bacio par laganih direva po ulici da se razradi. Grana je tik uz nosac ali kolko sam vidio nigdi ne zapinje. U nedjelju sam iso probat stavit frgu ovak odokativno posto jos nisam prirubnicu nabavio po mojoj procjeni nece stat bez modifikacije blatobrana ili kadice posto to nije opcija uzo sam neko gumeno crijevo koje sam naso pa se probalo dal ce stat sastrane uspio je cak i upalit ali nije dugo radio posto je dizna full velika tak da cu narucivat i set dizni a sad mi ostaje za trazit prirubnicu neku koja ide lagani prema gore i u stranu ako opce tak nes ima mislim cak da sam vidio za minarelia tak neku. Danas sam iso stavit zadnju celjus da si sponim i zadnju brenzu usice sam moro prosirit posto au male rupe na bloku ali za danas nista od toga posto moj ali expres tuning ventil udara u celjust tak da sutra opet kod vulkanizera da to rijesi :BangHead:
santander bank locations near me
pnc bank hrs
Mali_598:
Sory na ovak nabacanim slikama nisam imo zivaca ih rasporedit izmedu teksta ko inace :icon_biggrin:
zvonkec92:
Jel bi se dso taj ventil okrenut prema van da ne udara u celjust? Jel se da u tom slucaju pumpat guma?
Mali_598:
Nebi mogo pumpat jedino da ga stavim izmedu kao na nekih 10-15min onda bi cak i mogo al dosta na knap
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju