Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg SPower by Mali_598

<< < (14/20) > >>

Mali_598:

--- Citat: Corector - 21 Veljača, 2021, 15:31:38 ---Svaka cast na snalazljivosti za komoru, ja sam si neke sitnice u velikoj kutiji odradjivao, pa na to bacio plastifikaciju, ispadne vrhunski, pogotovo ako ubodes fini pijesak! :D

--- Kraj citata ---
Tak sam i ja imo u planu u kutiji nakraju sam skuzil da su mi u svim velikim kutijama dijelovi poslagani pa sam moro ic neke kemijat  :icon_biggrin:

Mali_598:
E ovak jel ima neko malossi vl16 usisne lamelice navodno se moraju malo portat blokovi pa bi trebal mijere ako neko ima da odma to rijesim kad su mi vec rastavljeni blokovi...

Mali_598:
Pozdrav fakat dugo nisam piso u temu pa da malo javim kaj se radiko od sitnica
Dok se ceko iglicasti i bolcna sogor je malo uredio kanale na blokovima nista pretjerano nismo isli vise je bilo zas ne kad je vec sve rastavljeno
i only love you poem

Zatim je kupljena BP-ova inox grana i krenula se sastavljat masina
image uploading

Masinu smo rijesili narucene gume i krenuko je brusenje filera na filgama i priprema plastika

lightshot

Ostalo mi je za nabavit zmigavce i prednji blatobran od plastika da mogu krenut lakirat bilo je puno razmisljanja i ideja oko kombinacije boja ali glavna boja je uvjek bila nardo gray oa cemo vidjet kak ce nakraju zavrsit :toothy10:
E sad zanima me odma i vase misljenje oko frge dobil sam ponudu za neki kehen 25, polini 26 i pwk 26 e sad vas savjet neznam kakvi su... Ja sam mislio uzet dell 25 ali vidim da ga nebum bas tak jednostavno naso jedino novi da uzimam

dario007:
Imas na centru kopiju della,ysn 25,nebi trebao biti los.

matija84m:
Reci cu da je YSN 17.5 dobro iskopirao. Taj karb radi dobro i ima dobre serijske postavke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju