Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg SPower by Mali_598

<< < (8/20) > >>

zvonkec92:
Ja sam svoje felge od auta furao tu jednom liku u Resnik, to je ispalo katastrofa. Tolki krateri su bili da se ni nakon plastifikacije to nije popunilo, ovo tvoje je odlicno ispalo.

BP:
Predstavio si pilu, odlicno  :headbang:

Samo deri kako si krenuo, napravit ces jeben i kvalitetan stroj  :icon_thumright:

Ako planiras ostavit ovu kalotu na koju je zavaren zupcanik, daj ju prije zavrti na tokarskom samo da vidis da je ravno zavareno. Ako nije ravno, kalota ce vibrirati i razjebat sve lagere na radilici.

Znas da za sve kaj treba i kaj mozemo da smo tu  :laughing7:  :icon_thumright:

I ako mogu iskoristiti priliku, pitali su za nosac od SP-a. Slike nosača su na sljedećem linku :)
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,111004.msg1371127.html#new

Keep up the good work!  :icon_biggrin:

igor.sb:
osobno bi maknio taj zavareni zupcanik, i dao napravit distancu kako ima polini, kalota bez zuba i distanca za zubom koja ''centrira'' kalotu

ne znam jel imas original multivarovu distancu il si imao 2 zupcanika uljne da nadomjesti razliku, original distanca od multivara je 7mm debljine

Mali_598:

--- Citat: BP - 25 Rujan, 2020, 11:14:23 ---Predstavio si pilu, odlicno  :headbang:

Samo deri kako si krenuo, napravit ces jeben i kvalitetan stroj  :icon_thumright:

Ako planiras ostavit ovu kalotu na koju je zavaren zupcanik, daj ju prije zavrti na tokarskom samo da vidis da je ravno zavareno. Ako nije ravno, kalota ce vibrirati i razjebat sve lagere na radilici.

Znas da za sve kaj treba i kaj mozemo da smo tu  :laughing7:  :icon_thumright:

I ako mogu iskoristiti priliku, pitali su za nosac od SP-a. Slike nosača su na sljedećem linku :)
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,111004.msg1371127.html#new

Keep up the good work!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Sve znas u planu je sad kad se felge zavrse opet skidat masinu i rasipat promjenit lager i sve prekontrolirat opet zavisi o vremenu kak cu bit sa lovom jbg puno je tog u glavi za kalotu cemo vidjet u planu ju je ostavit kak je dario reko da nije losa sema... A kolko sam gledo imam distancu nisam ziher jer je to ta na koju mislite

igor.sb:
a ne znam koju imas, od multivara je 7mm pa vidi

nest moras imat uz taj zavareni zupcanik, jer ne bi mogao ni poslagat i stegnut sve na radilici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju