Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Vakum ventil problem

<< < (2/2)

dinko1981:
Ne, ispravno je okrenut. I sve je uredno funkcioniralo. Imam dojam da ono malo smanjenja protoka zraka sto filter napravi je dovoljno da zaustavi gorivo. Kao da ventil ima pre mali protok?

Ares2009DM:
Pa onda bi radio to i prije, ako je zbog filtera.
Ja sam prvo pomislio da si pomesao vakum pipak spojio kontra. Ako nije to, vrati ventil i uzmi drugi

PchelaUbica:
Nedavno sam imo na jednoj apriliji problem. Stavio liku filter goriva onaj s benzinske i napravvio sve sta je trebalo. Lik me zove na pol puta da mu štuca motor i ne ide. Raskopao pol skutera dok nisam probao skinut filter. Ispostavilo se da je stvarao neki podtlak i nije dao da karb povuce dovolhno iz rezervara. Nije mi bilo jasno uopce. Ranije sam uzimao te filtere i radili bez problema

dinko1981:
To je taj univerzalni sa benzinske (Ina) i taj isti je funkcionirao do nedavno. Sada sam stavio identican novi ali simptomi su isti kao i sa starim. E sada dali sam ja bas baksuz da mi se potrefilo da stari filter zbog zacepljenosti stvara podtlak a novi zbog neke drgacije konstrukcije/gusceg fitera pa mi dodje na isto? Probusio sam malu rupu na toj mrezici u fiteru i za sad funkcionira ali onda filter bas i nema 100% funkciju.

gavranpero:
Ja vpzim bez filtera.  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju