Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia sr 50 kao da ne šalta.
miso227:
--- Citat: igor.sb - 26 Kolovoz, 2020, 11:54:41 ---stavio si multivar?
ne vidim kakve veze ima sa pregrijavanjem prijenosa
da se tebi nije nešto drugo pregrijavalo, pa sa radilice prelazilo na vario itd redom na remen
--- Kraj citata ---
da multivar, sve se rastopilo, .klizaci i role, nevnerujem da je prešlo od radilice, jer sa seriskim vario pravim svaki dan 60km, cim sam stavio malossi otišlo sve u klinac.
gavranpero:
Nešto nisi dobro uradio. Koji je kataloški broj na multivaru ? Jel bijela centralna ? Ja vrtim već godinu dana multivar i što igor.sb kaže sa njim razlika nebo i zemlja. Nemam nikakvo topljenje klizača i slično.
miso227:
--- Citat: gavranpero - 26 Kolovoz, 2020, 19:00:31 ---Nešto nisi dobro uradio. Koji je kataloški broj na multivaru ? Jel bijela centralna ? Ja vrtim već godinu dana multivar i što igor.sb kaže sa njim razlika nebo i zemlja. Nemam nikakvo topljenje klizača i slično.
--- Kraj citata ---
i ja se pitam gdje sam pogrešio, moram vidjeti sta na njemu piše pa javim, inace kupljen od ditech aprilie, malo je kraca bolcna bila, pa sam stavio podlošku da je produzim, to je sve novi je remen bio i 6g role, centralni je original
igor.sb:
cim kazes bolcna kraca tu nest smrdi
inace bolcna je duzine 39mm uz taj multivar dolazi debela podloska koja se stavlja prije krune kurble
matica - podloška - kruna kurble - malossi debela podloška - podloška - ventilator - multivar, naravno i na kraju zupčanik bendixa
sve ostalo je nepravilno stavljeno
gavranpero:
Bolcna zaista jeste kraća u odnosu na orig. bolcnu serijskog variomata. Zato i ide malossi podloška izmedju krune i ventilatora, jer i suprotnom zupčanik kurble ne može da dokači krunu.
Sa originalnog uputstva za taj multivar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju