Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (109/125) > >>

challenbeen:
Išao sam Povljana - Benkovac - Vodice - Biograd - Zadar - Povljana, prošao cca 250 km, na satu je sad 8.248km samo zaboraviše fotkat, nisam nešto ažuran sa fotkanjem bio danas... možda 2 fotke sveukupno na cijelom putu.. ne znam što mi bi

Jedina fotka iz Vodica:

Kilometraža u Zadru:

I na povratku kući sam morao jednostavno zajahati MC3 da dan bude kompletan...

challenbeen:
Jedini legitimni dokaz da sam bio u Vodicama s Xmaxom  :headbang:

Editt: Video je exluzivan samo za čitatelje foruma, tj nije javno dostupan i ne može ga se pronać na Youtube preko tražilice, samo putem foruma  :icon_thumright:

marinkopavicic:
vidim da je tema dosta posjećena pa bih upitao šta mi savjetujete za gume na x max 300.negdi sam pročita da su pirelli angel dobre pa je za sada to moj izbor.na prijašnjem skuteru(x max 250) sam prominio 2 para mezzeler feel free ali nekako mi pari kao da što se kaže nit smrdi nit miriše.na ovom sad kojeg sam kupio polovnog su mischelin citygrip pa na 8000 zadnja potrošena skroz..inače ove dvi pirelice su u motoboxa u splitu oko 1000 kn sa ugradnjom i 100-200 kuna gori doli mi ne igra ulogu ali nebih vanserijske pa da moram drćat di će me zaustavit ..

challenbeen:
Kupi ove što sam ja u temi i biti ćeš i više nego zadovoljan.

FujiiX:

--- Citat: challenbeen - 27 Svibanj, 2021, 16:32:05 ---

--- Kraj citata ---

Neš si mislim oko ovih retrovizora, jel će zezat na tehničkom jer ovi kineski nemaju CE oznaku.
Jel to prolazi ? Ima netko iskustva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju