Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (106/125) > >>

otacxxl:

--- Citat: challenbeen - 29 Svibanj, 2021, 20:14:41 ---Daj fotkaj to da vidim na što misliš

--- Kraj citata ---

Ne prolazi mi upload slike pa sam nasao na netu primjer.
Kod mene je ovako kao na ovom linku https://mcn-images.bauersecure.com/PageFiles/635956/1440x960/yamaha-xmax400-5.jpg?mode=max&quality=90&scale=down
A na par tvojih slika je izgledao ovako https://clubdelmotorista.com/wp-content/uploads/2017/09/yamaha-x-max-125-2018-cuadro-instrrumentos.jpg

Mozda je samo do ugla slikanja.

challenbeen:
To ti je do noćnog režima rada. Po noći je i meni to plavo.

Corector:
Vidim dosta updateova imas, i volan i cak adaptirao po sebi, realno sve se to mora odraditi ako se puno vozimo i tezimo savrsenstvu.

Vidim da si ga skoro kvalitetno ispjeskario, jbg voznja makadamom gdje se dize fina prasina, trazi cestu provjeru i ciscenje fiktera zraka.
Zavidim ti sto imas Bridgestone gume, dok sam ja dobio na test Dunlop ScootSmart i moram stalno pazit i misliti jesu li zagrijane, i kakva je podloga, a ako je vlazna onda me posteno presjece.
Nadam se skorasnjem nekom zatopljenju i tripcini do Paga pa da vidim strojnicu :icon_thumright:

FujiiX:

--- Citat: Corector - 31 Svibanj, 2021, 00:42:25 ---Vidim dosta updateova imas, i volan i cak adaptirao po sebi, realno sve se to mora odraditi ako se puno vozimo i tezimo savrsenstvu.

Vidim da si ga skoro kvalitetno ispjeskario, jbg voznja makadamom gdje se dize fina prasina, trazi cestu provjeru i ciscenje fiktera zraka.
Zavidim ti sto imas Bridgestone gume, dok sam ja dobio na test Dunlop ScootSmart i moram stalno pazit i misliti jesu li zagrijane, i kakva je podloga, a ako je vlazna onda me posteno presjece.
Nadam se skorasnjem nekom zatopljenju i tripcini do Paga pa da vidim strojnicu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Je dosta je toga napravio i mene je povukao na neke modove pa ih napravio prema njegovim fotkama.
Postao je pravi influencer kak bi rekli  :toothy9:

P.S
Došli mi jučer novi retrovizori. Naime kad sam Kinezu poslao fotku desnog slomljenog retrovizoru, on poslao preko Overseasa nove.
Umjesto jednog, sad poslao i lijevi i desni  :headbang:
U međuvremenu sam popravio kod staklara desno zrcalo, ali staklar mi nije mogao isto naći pa je bilo ipak razlike.
Sve u svemu saga završila, i sad je uživancija...

challenbeen:
Još preporučam svakako promjeni gume i stavi iza 150 dimenziju... potpuno drugi skuter, al na moju tezinu izgubio je 15% ubrzanja. Ja to mislim sve riješiti sa variomatom... TDR rules  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju