Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (101/125) > >>

challenbeen:
Kamera mora bit na kacigi a da je normalno spušten vizir i da se ne lijepi za plastiku.

E sad, našao sam ogromnu manu sa ovim retrovizorima. Kako se stavlja mount za njih, odvaja vizir od samog skutera, i onda tuda vjetar prolazi i direkt meni u kacigu tuče (preko 80 km/h). Toliko mi kaciga vibrira da to bude strašno. To je veliki minus i sada moram iz kombinirati neki diy da mi tuda vjetar i aerodinamika ne prolazi. Taman je sad ovih par dana loše vrijeme, pa ću nešto izmislit...

FujiiX:

--- Citat: challenbeen - 26 Travanj, 2021, 20:15:32 ---Kamera mora bit na kacigi a da je normalno spušten vizir i da se ne lijepi za plastiku.

E sad, našao sam ogromnu manu sa ovim retrovizorima. Kako se stavlja mount za njih, odvaja vizir od samog skutera, i onda tuda vjetar prolazi i direkt meni u kacigu tuče (preko 80 km/h). Toliko mi kaciga vibrira da to bude strašno. To je veliki minus i sada moram iz kombinirati neki diy da mi tuda vjetar i aerodinamika ne prolazi. Taman je sad ovih par dana loše vrijeme, pa ću nešto izmislit...

--- Kraj citata ---

Evo meni stigli napokon, ali pazi ovo jedno zrcalo puknuto napola.
Kutija bila stisnuta kao da je bik sjeo.
Ma da poludim. :redface:

I sad kome se bunit za ovo  ???
Pišem mail Kinezu, ali mislim da niš od toga.

Dođe mi sam da izrežem to zrcalo i idem isto naljepit unutra, ali veli mi frend da ova osvrtna nisu ista kao kod običnih zrcala.
Ne znam, čekam Kineza ili ga lupam na refund.

challenbeen:
Uffff... nađi ogledalo isto takvo, zamijeni kod profica za 100 kn i budi miran... taj proces za refund ce bit pakao i jako dug, pogotovo ako salju opet

aragonY:
Ja u takvim slucajevima narucim drugi artikal a za taj cekam da istekne estimated delivery time i trazim refund jer kao eto nije mi doslo.. Znamo svi kako je natezati se s kinezima i cime se i oni sve sluze.. Kao eto poslati ce ti drugi pa se to oduzi, vecina njih ustvari i ne posalje drugi paket pa se prave grbavi ili ti traze da ti platis postarinu za vracanje tog tvog ostecenog paketa a ona papreno skupa pa ti se i ne isplati vracati  i blabla, na kraju nista ne dobijes osim propuha u dzepu.. tako da, samo je jedna varijanta sigurna u takvim slucajevima. Pretpostavljam da nisu bili nesto posebno ni upakovani/zasticeni?

PchelaUbica:
U ovakvim situacijama poslikas im sve i trazis full refund . U vecini slucajeva odobre brzo.  I odes samo novo staklo napraviti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju