Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
challenbeen:
3 mjeseca na današnji dan. Proleti li su. Zooom!
No dobro, xmax mi nije nikad draže bilo voziti, čak sad nemam problema sa njime ni po makadamu proć, naravno laganom brzinom. Skuter i dalje ide kao prvog dana, poletan je, nije najsporiji u gradu, a bome i beverly 400/500 radi probleme u startu :frajer:
Od benzina trošim samo 95+ ili 100 oktana, i ta dva su mi se pokazala najboljim omjerom uloženo dobivenom
na satu je 6.300 kilometara, 2 izmjene ulja, i naravno, pojedena zadnja guma...
Ova me zamalo skupo koštala i zdravlja i servisa, ali dobro je sve. Naručena je Bridgstone Hoop (480 kn sa dostavom) po preporuci doktora maxi skutera. Pirelli će doć sljedeće i samo u paru, tako da se ne pjenite što nisam nju uzeo.
Xmax žudi za jednim kvalitetnim pranjem i to će dobit u nedjelju ujutro :glasses9:
Deki.:
Dobro si je ispeglo!
I to mišelinku koja je jedna od najtvrđih.
Hoop ima da se istopi
challenbeen:
Neka mi preživi do travnja-svibnja, i ja ću biti presretan! onda kačim nove Pirellke pa što bude, bit će :glasses9:
matija84m:
Sada kad vidis kako se hoop drzi ceste proci ce te zelja za pirelli.
Neznam zasto je taj pirelli ispred bridgestone :dontknow:
Ali bas mi je drago da ces isprobat obje gume pa donest misljenje. Iako ces bridgestone vozit po hladnom, pa bi bilo dobro i pirelli testirat po hladnom.
challenbeen:
Ne znam, al ljudi svršavaju na te Pirelli. pa valjda je zaključit da nešto i valjaju... ja osobno, što se tiče para, za sad trebam samo gumu da mi posluži do proljeća. Onda ću mijenjati obadvije, do tad cu valjda vidit koje i kako i što.
Ova je naručena: BRIDGESTONE 150/70 - 14 66S HOOP B02 PRO R TL - 442 kn + poštarina
Dimenzija je veća, i ne vidim problem u tome. Nemojte mi spominjati tehnički jer bi do tehničkog trebao i tu hoop i još jednu spržit (računajući po ovoj mišelinki). Za sada je to i preporuka i test. Za sad se nadam da mi se neće paliti sustav protiv proklizavanja :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju