Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
challenbeen:
o ovome sam pričao kad sam naginjao previše skuter u zavoj.. bome je previše opasno... je brz i sve to, al kad ogrebeš... usereš se svaki put u gaće...
balki:
Kruzni tok il si na parkingu isprobavao? Ja ju strugao do sada samo na jednom kruznom toku dok sam ttazio granicu ljeve strane di je dekl. Na desnoj strani di je auspuh nema mehanickog ogranicenja :headbang:
Na Bev350 masini centralna nogara ima gumicu na koju se naslanja. Ta gumica ujedno nogari osigura dovoljno flexibilnosti da skuter ne klizne kad zastruzes nego se nogara "uvuce" kolko joj gumica dozvoli dok ne dodje "u tvrdo". Ja skratio tu gumicu na pola :headbang:
challenbeen:
Pa u zavoju na cesti... Pisa sam nekoliko puta o tome :D
challenbeen:
Jučer popodne prošao 5.000+, nisam gledao jer sam se rejsao sa Beverly Police S 350 hahaha.. dobio sam ga :glasses9:
Trenutno na satu je 5.200+ km, potrebna je zamjena ulja a kišni dani, a Šibenik a ovo a ono... ajmee...
Činjenice sa INA-JEDINA: (bilo koja, zadarska ili paška/novaljska
Sa Super95icom kad gonjam pun gas, sa 10 litara napravim 190-205 km
Sa Super95icom kad vozim štedljivo, sa 10 litara napravim 300-325 km
Sa Super100icom kad ga gonim pun gas, bolje vuče, sa 10 litara napravim cca 220-250 km
Sa Super100icom kad vozim štedljivo, mirnije radi, sa 10 litara napravim cca 350-380 km
Činjenice sa Petrola: (samo zadar ima petrol)
Sa 95+ prođem na 10 litara prođem oko 250-270 km gonjenja
sa 95+ prođem na 10 litara prođem oko 370-400 km štedljive vožnje
Corector:
Sad zabiljezi crticu na rucki gasa, i na plastici oko volana. Pa vidi dal trebas dodati vise gasa na Ininom gorivu da bi isao recimo 100kmh, nego s Petrolovim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju