Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (47/125) > >>

Deki.:
Samo 300!
Pa ti si jedan od jačih forumaša po pitanju kubikaže

challenbeen:

--- Citat: Deki. - 08 Listopad, 2020, 14:56:37 ---Samo 300!
Pa ti si jedan od jačih forumaša po pitanju kubikaže

--- Kraj citata ---

a što da ne haha :D a mislim da je tu težina i gabariti isto presudni hahahah

Deki.:
Samo nemoj citirat ako odmah odgovaraš

Tomi_ZG:

--- Citat: challenbeen - 08 Listopad, 2020, 10:48:55 ---I da, iako sam kupio samo 300cc, uvik mi je plan izvuć najbolje iz njega.

--- Kraj citata ---
I to je sasvim legitimno jer je to tvoja volja i želja,ja kužim i one koji ne žele nikaj dirat ali ne kužim te iste kad se krste i drugima koji nemaju isto mišljenje prodaju spike "kupi jače jer će ti dosadit" jer je netko odlučio modat 300, 500 ili 1000ccm,ko da ga je Sveti Bonifacije proizveo i ne smiješ ga pipnut,pa ljudi kupe hayabusu pa ga boostaju i ugrađuju nitro bokte,kaj bi njima rekli,kupi raketu...

challenbeen:
Gle tomi, 100 ljudi 100 čudi... ali ni ja ih ne kužim i eto... ja sam kupio sam ulje i filter i sam ga promijenio nakon 2000 km. Drugima nepojmljivo, bacanje para, ovo ono, a ja guštam, štedim mašinu i produžujem životni vijek. Isto tako ne mislim dirat još cilindar itd. niti stavljat stage 1/2 kit, jer mi nema potrebe, ne mislim stavljat akrapa jer želim da je što tiši a ne da grmi pa da se svatko okreće za mnom :D ali da želim getribu, vario mjenjat, i tako neke stvari da izvučem što bolje za manje para, da, želim!

ali sve polako i svojim tokom, neću trčat pred rudo jer nisam toliko bogat da dva puta plaćam isto. Cijenu od 150 kn rolice mi ništa ne značu (dr.pulley) da samo probam. Tako da ću sigurno probati. Za sad ću se držati TDR variomata odnosno onog kompletnog kita, pa kad stigne, lagano ću rastaviti sam deklo i airbox pa krenuti lagano šarafit i po novome.

Točno mi fali u nekim trenucima bolje ubrzanje, tj start, i onaj među start tipa 50-100... samo da 10% bolje vuče, ja bi bio presretan  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju