Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nrg power felge
Mali_598:
--- Citat: dario007 - 24 Kolovoz, 2020, 22:10:34 ---Mc3 ima uzi stup volana od powera,tako da to bas i nije kompatibilno...
--- Kraj citata ---
To sam, stavio tek tolko da imam bar bolju vilicu dok isprobavam motor... Makar se sad dvoumim stavljat on novog vxa ili reparirat od powera
dario007:
Storm ima 13,ali je felga izgledom kao sa NRG-a mc2.
Nezz zasto uopce ides na zadnju felgu sa SP-a,ostavis od SR-a i izgledom su ti iste.Kod SP-a se razjebava celjust,pucaju felge i sto drugih cudesa.
I ako ces na 180 cilindar kakav plan imaš za hlađenje masine?
I tu bi osobno rađe upiknuo 172 vazdušara,em je jesnostavnije,em je pouzadnije i kaj je najbolje ide bolje od 180 sa istim komponentama.
Mali_598:
--- Citat: dario007 - 24 Kolovoz, 2020, 22:14:52 ---Storm ima 13,ali je felga izgledom kao sa NRG-a mc2.
Nezz zasto uopce ides na zadnju felgu sa SP-a,ostavis od SR-a i izgledom su ti iste.Kod SP-a se razjebava celjust,pucaju felge i sto drugih cudesa.
I ako ces na 180 cilindar kakav plan imaš za hlađenje masine?
I tu bi osobno rađe upiknuo 172 vazdušara,em je jesnostavnije,em je pouzadnije i kaj je najbolje ide bolje od 180 sa istim komponentama.
--- Kraj citata ---
E to ti je zanimljiva prica ja kak sam kupio kompletan motor sa bb masinom deco mi je reko da je 150 nakraju sam sad za vikend iso farbat blokove i skidam plastike na masini da bi se uspostavilo da je gore 172 malossi jbg ja nisam nikad prije sjeo na nekog bb pa nisam ni znao kak ide serijala kak ode 172 :laughing7:
dario007:
Bolje se rodit bez kurca,nego bez srece.Ja obicno kao suprise dobijem zaribanu termogrupu...hahah
Mali_598:
--- Citat: dario007 - 24 Kolovoz, 2020, 22:42:55 ---Bolje se rodit bez kurca,nego bez srece.Ja obicno kao suprise dobijem zaribanu termogrupu...hahah
--- Kraj citata ---
Ja sam na powerovoj masini ko iznenadenje dobio variomat od baotiana ili tak neceg pa se jedva motor doma dopeljo :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju