Tehnički kutak > Blokade

Longjia

<< < (3/7) > >>

challenbeen:
što se mene i narudžbi kod njih tiče, sve korektno bilo, ispoštovali sve, jednom došo auspuh (baš gore koji sam naveo) izudaran, ali ne mislim da je do njih, nego loše dostave.
jedino što se svatko žali je slanje računa... :D e sad kako kome...

pokušaj onda proguglat ili ako netko naleti, iskusniji forumaš, samo ti okači link ili kaže što da kupiš >:D

MKaprilia sr50:
Ma okej su oni i korektni nsita to nije bed nije niti problem platiti dio samo nemoj mi prodati cunga lunga radije reci nemam nego onokp da su djeca radila 🤣🤣 budem ih zvao u pon i pitao jel imaju kaj za to cudo

MKaprilia sr50:
Uzet cu ja extru kod njih al ne za ovaj skuter ovo sam da slozim da ide 70kmh da ju ne preticu i ne ruse s tog cuda

srunner221:
Ako se ne varam to je kopija minareli masine.

matija84m:

--- Citat: MKaprilia sr50 - 14 Kolovoz, 2020, 22:28:26 ---Nisu mi bas okej ako me pitas uzeo sam jos neke djelove tk sve cunga lumga kaj oni prodaju...

--- Kraj citata ---

A kakve bi ti djelove za kineski skuter? Normalno da si osuđen kupit kinesko, sta ti covjek moze ponudit drugo?

A sta se tice baotiana pa to je strela naspram serijskog chinarelija kojeg trenutno pokusavas ubrzat. Stavi novi remen i dobit ces nesti na brzini, oko 3-5 km/h ocekuj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju