Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera nexus obrtaji u leru

(1/2) > >>

Boka97:
Pozz nedavno sam mjenjao anlaser za nexusa 250ie, stim da mi je sad problem kad ga upalim radi na 2 tisuce obrtaja i podje se penjat do 2ipo pa spadne opet, a kad izgasom i upalim opet radi na tisucu ipo obrtaja, jel netko zna kako se steluje to posto je elektronsko ubrizgavanje skuter bez karba?

tdj595:
Ne moze se to stelat na ie, provjeri da negdje ne vuce zrak i moras porvjerit injektor i pritisak goriva.
Postoji saraf za ler gas na klapni ali on se nikad ne smije dirat!! Takoder ako ti u servisu ponude reset tpsa da bi pokusali rijesit problem, to se isto ne smije radit, ne znam zasto to rade u ovlastenim piaggio servisima...

balki:
Iz navedenog bih posumjnao da si negdje napeo buzir/sajlu gasa. Kad otpustis gas provjeri dal klapna dodje u svoj "nulti polozaj".
Nulti polozaj je "okidac" centralnoj elektronici da predje u "ler gas" mod...

Boka97:
Jucer sam, cistio klapnu i inekciju, s tim kad sam pomjerio xjev od goriva to jest, dovo, vratio se u normale obrtaje, al sad se gasi kad pustim gas i puca iz auspuha, nista mi vise nije jasno

Boka97:
Izgleda da je problem u dizni odnosno inekciji goriva, cimno sam je malo pri tome se ugasio skuter skroz cak se gasio i u voznji na semaforu, sada vergla i nece da sastavi,mislim da joj je vrijeme da se promjeni, džek inekcije je visio na samoj niti, dok ga evo nisam sredio skroz na skroz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju