Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Swap ZIP 50 4T AC > ZIP 125RR 4T LC
SlowRider:
--- Citat: exfreerider - 22 Prosinac, 2008, 21:58:28 ---Ma neda mi se šarafiti,odspojio sam aku i već mjesec dana stoji u garaži na suhom i čeka...
--- Kraj citata ---
Novog vlasnika ili proljece? ;D
exfreerider:
Ako netko dođe sa 5000kn njegov je i mislim da toliko i vrijedi jer serijski 50ccm toliko vrijedi, samo sam mašinu sa svime platio 400€...ponude na pp :drunken_smilie:
ali opet čim vidim gužvu na cesti a ja u autu dobijem osip i nebi ga dao ni za kakve novce :frajer:
veka84sb:
hahaha.... nemoj ga prodavati ,vidjet ces kako ce ti mamaiti osmjeh tvoja kreacija kada dodju ljetne vrucine i bude skutera na sve strane... jos kada nabacis kakav rejs od semafora do semafora sa nekim VX ili nafrkanom 50ccm ...hehe
exfreerider:
Ma znam sumljam da bi ga prodao jer nemože 5tkn zamijeniti taj gušt koji zipać može pružiti..
a i neću si ovo ljeto moći kupiti KTM jer moram još pola auta otplatiti a moram imati nešto na 2 kotaća tako da zipeto ostaje :frajer:
a budem ga već složio do kraja važno da on pali i da je većina posla obavljena :icon_thumright:
ichko:
E pa kad je tako,onda zbilja nemoj vise razmisljat o prodaji,nego fino ga pomalo slazi do ljeta,ima dosta vremena,kako budes imao novca pomalo uzimaj djelova sto ti hvali i ka kraju da bude pila i pol....samo mi reci zasto nisi isao na vece tockove,zar nazad nije mogao original od te masine tocak..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju