Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Swap ZIP 50 4T AC > ZIP 125RR 4T LC
dino_sk:
--- Citat: exfreerider - 13 Studeni, 2008, 21:16:53 ---serijski zip 125 4t je AC i ima 11ks
ovo je 125 LC i ima 15ks i tuning opcije 200 i 209 :frajer:
Do sada nisam naučio voziti se po zadnjem uvijek mi je bilo žao skuta ali sad ću naučiti želio ili ne :toothy10:
jedva čekam da ga okinem po gasu a mali se samo propne na zadnji :laughing7:
--- Kraj citata ---
to se nebi dalo vozit sa tim 209 malossi koliko bi snage imao :laughing7: :laughing7: :toothy3:
Losinj:
--- Citat: dino_sk - 13 Studeni, 2008, 21:19:42 ---
--- Citat: exfreerider - 13 Studeni, 2008, 21:16:53 ---serijski zip 125 4t je AC i ima 11ks
ovo je 125 LC i ima 15ks i tuning opcije 200 i 209 :frajer:
Do sada nisam naučio voziti se po zadnjem uvijek mi je bilo žao skuta ali sad ću naučiti želio ili ne :toothy10:
jedva čekam da ga okinem po gasu a mali se samo propne na zadnji :laughing7:
--- Kraj citata ---
to se nebi dalo vozit sa tim 209 malossi koliko bi snage imao :laughing7: :laughing7: :toothy3:
--- Kraj citata ---
hahah potpis :toothy9:
dino_sk:
jel zip na cesti ?? :dontknow: :icon_scratch:
veka84sb:
Ajd stavi neki video ,znamo da je vrijeme lose al ovo ali bas me zanima kako ide , jel moguce okreniti pun gas?
exfreerider:
Nažalost nije zipeto još gotov jer sam kupio auto a i zima je pa više nisam tak nabrijan ali radi se polako :binkybaby:
nabavio sam sva crijeva šta su mi falila od vode i airboxa tako da mi još samo fali čep posude za vodu
kupio sam i nove disk pločice i lajtung zadnje bremze i zamijenio zadnji disk jer je bio vožen bez mesa na pločicama pa je fino dobio tako da je zadnja bremza gotova
danas drven idem složiti neke oduške za vodu i sitnice i pukne mi pipac na jednoj plastici :angry9: tak da još to sutra nabavim i uskoro bi mogao na cestu
bez brige budem posnimao filmice i odmah par trka baciti da vidimo kako to ide u odnosu na sp i vxr :frajer:
jučer se vučem po ljubljanskoj u autu 40kmh i odmah sam dobio želju da šarafim :headbang:
stay tuned!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju