Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Swap ZIP 50 4T AC > ZIP 125RR 4T LC
johntra:
Ventilator je složen i evo vozih se ja 2 dana i skinem ga večeras i sve ok vratio sam ga nazad valjda će sad bit ok....
Što se tiče posude, mislim da ću naručit s neta od zipa sp kojeg nema kod nas evo link:
http://www.easyparts.nl/choosedrawings/15/3515/724/0-968-1-m420-m99-m3515-s3697/Genuine_Parts_Piaggio_ZIP_50_SP_Euro2.html
Što se tiče struje rade žmigavci i štop svjetlo za sad, a kad nabavim posudu spojit ću i ostalo, jbg treba pripasat instalacije od vx/vxr-a na zipove čukice, ak ne bum mogo ispilat ću plastike volana i stavit od runnera i gotovo...
charnel:
--- Citat: johntra - 01 Srpanj, 2009, 00:06:05 ---Što se tiče posude, mislim da ću naručit s neta od zipa sp kojeg nema kod nas evo link:
--- Kraj citata ---
kako nema kod nas zipa sp? ima ga meni prijatelj. ima ih 8 komada u Šibeniku
Tako da mozda u piaggia mozes narucit taj dio
johntra:
Ma čuo sam i ja da ih ima kod nas ali bio sam danas u 2 piagga i nemaju...
Ak možeš pitat kojeg frenda di bi mogao to nabavit ja bi ti bio zahvalan, btw. stari mi iz vd tako ako ima dole može mi uzet neko i poslat....
Aj molim te pitaj frendove pa mi javi na pm.
charnel:
--- Citat: johntra - 01 Srpanj, 2009, 00:16:23 ---Ma čuo sam i ja da ih ima kod nas ali bio sam danas u 2 piagga i nemaju...
Ak možeš pitat kojeg frenda di bi mogao to nabavit ja bi ti bio zahvalan, btw. stari mi iz vd tako ako ima dole može mi uzet neko i poslat....
Aj molim te pitaj frendove pa mi javi na pm.
--- Kraj citata ---
pitat cu pa javim
Bogus:
ja sam na leonarda radi struje stavio governal i satove od runera... tako sam ih samo spojio na đekove
nisam imao vremena se igrati s tim onda....
kak si povezao hladnjak i vodenu pumpu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju