Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Swap ZIP 50 4T AC > ZIP 125RR 4T LC

<< < (31/40) > >>

Crni91:

--- Citat: alfist159 - 20 Svibanj, 2009, 13:45:54 ---NE znam koliko godina imaš ali što se tiče auto-moto, radije bi u podstanare nego da mi ćaća pametuje, ja sam njegovog (on mi ga kupio) VXR-a vozija na zadnjem prid njim, razbija se više puta, jednom mijenja mašinu, itd., pritija je više puta da će ga zapaliti, prodati i na kraju sam ga ja proda al kad mi je zatribala lova i stavija lovu sebi u džep... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
i sad si ti faca...

alfist159:

--- Citat: Crni91 - 20 Svibanj, 2009, 13:54:16 ---i sad si ti faca...

--- Kraj citata ---
Ni faca, ni delikvent, 80 posto sam najnormalnije vozija, malo sam vozika na zadnjam radi fore, ništa pretjerano, puno bolje sam pazija od većine ondašnjih mulaca na skuter, al da ga je proda moj život bi bija gotov... :'(

exfreerider:
E moj alfist imam 22 god i sve te nerede sam proša sa svojim vxr-om kojeg sam kupio od svojih novaca i išao po njega u ši u 11mj bez vozaćke i rege i vozio se nazad bez da su starci išta znali i onda mi nisu ništa mogli ali mi više nisu davali ni kune i onda su mi ponudili da prodam skut jer mrze motore i boje se za mene pa da uzememo zajedno auto i teškog srca pristao...

i tako sam prodao vxr i uzeli zajedno auto pa sam ja još usput za siću kupio zipa i sad kad su vidjeli kako to ide rekli su ili zip ili auto jer ga još nisam otplatio do kraja a auto je predobar polo 07 tdi crni ma bombon tako da ću rađe žrtvovati ovo ljeto i biti bez dva kotaća i do sljedećega otplatiti auto i kupiti si onda SM

veka84sb:
Razumno i racionalno.... samo nemoj pobjec sa foruma  :icon_thumright:

exfreerider:
Nažalost sve sam pametniji s godinama :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju