Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Ulje za 2t
tdj595:
--- Citat: Deki. - 31 Srpanj, 2020, 18:50:49 ---
--- Citat: Deki. - 31 Srpanj, 2020, 17:55:42 ---https://modricaoil.com/Product/Read/DVOTAKTOL-SINT-producttype-6
Netreba ti ništa bolje za to kinežče
--- Kraj citata ---
Pa to je polusintetika
--- Kraj citata ---
DVOTAKTOL SINT
Potpuno sintetičko ulje namijenjeno za podmazivanje dvotaktnih motora
Ne znam cemu filozofije, 2 strane na temu koja je odgovorena 500 puta. Cemu forsiranje stihl ulja??? Lijepo je receno. Polusintetika bilo koja. Od motula pa do kauflanda za 30-40kn. Sasvim nebitno
dario007:
--- Citat: igor.sb - 31 Srpanj, 2020, 15:20:40 ---u 17 god kupovine ulja, samo mi jedno nije valjalo zbog kojeg su rikavale svjecice na tjednoj bazi
bilo je to petrol sa nacrtanim skuterom :toothy12:
istocio i kupio motul koji je tad kostao 50kn, i gass, nikad vise mi niti jedna svjecica nije krepala
(jel trebam spomenut da dan danas vozim iridiumku koja je kupljena 7mj 2013god :laughing7: :laughing7:
evo i post iz 2009, trazilica je cudo
--- Citat: igor.sb - 01 Ožujak, 2009, 18:22:55 ---prije jedno 3-4god koristio petrolovo ulje, valjda polusintetika, ma kostalo sicu novaca 15kn pola litre
uredno mi rikavale svijecice svakih 100km, promjenio jedno 5 komada :toothy12: :toothy12:
nakon sto mi dopizdilo svjecice mjenjat istresem ulja sto je ostalo i predjem na drugo, na motulovu polusintetiku od 50kn i vise nikakvih problema nije bilo
:dontknow:
vidio sam da njemacka proizvodi maziva za petrol da li je to i prije bilo, jel se to sta promjenilo unazad tih par godina :dontknow:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
O kojoj iridijumki se radi,da si kupim takvu?
Mogo bi i temu o toj SR-ki otvorit da mi malo špica skoci ;)
gavranpero:
Može, može :headbang:
igor.sb:
Br9eix placena 68kn :toothy12:
Preko UK ebaya
A tema, jednog dana
Inace ovo krepavanje svjecica je bilo na prvoj srki (morini karb)
zvonkec92:
Ja sam se navuko na Ipone jagodicu i ne mislim ništa drugo više isprobavat, skupo je i možda ne vrijedi te pare al ono *ebe mi se kolko ja km radim godišnje skroz mi je nebitno jel dam 200kn za dve litre ili 80kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju