Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Poggiali & Kicho , tripp to Varaždin :)

(1/2) > >>

Poggiali:
Eto, našli se ja ki Kiki danas kod Bračaka, pa krenuli laganini put Varaždina, evo par slikica :) Bilo je superiška, da sam spavao bilo bi i bolje, al ovak sam 2 dana bio budan u komadu, pa sma malo koma :P

evo kad "majstor" slika, mora bar pol skutera falit :P al dobro, bar nije moj  :toothy9:

pa smo svratili do njegove "frendice"  :icon_biggrin:

koja je bila vrlo ljubazna, i jedva smo se izvukli, da nismo morali u kuću  :laughing6:

zatim smo ponudili VXR-ove po 6 kn-a - odaziv je bio fantastičan

mislim da su se čak 2 vjeverice iz obližnjeg grma bile približile da razmotre ponudu :P

i još jedan pogled, na ugostiteljski objekt pod franšizom, koji nas pokušao uslužiti i skoro u tome uspio...

eto toliko  ;)

2TDottore:
150km tamo i nazad.Nije losa tura.Kaj mene ste se bojali zvat da vas nebi ostavio i da vas nebi moro cekat. :beljj:

dino_sk:
to negdje grad grmio kad ste prolazili ipak su to 2 serdarevića  :toothy10: :toothy10:

Poggiali:

--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 19:13:09 ---150km tamo i nazad.Nije losa tura.Kaj mene ste se bojali zvat da vas nebi ostavio i da vas nebi moro cekat. :beljj:

--- Kraj citata ---
lol, ovo je bio express meet, zove on mene jel idemo, reko idemo, i to je to :D

p.s. da grmilo je fest :D

ChRiStIaN:
VŽ je zakon...jedva cekam 11.mjesec, tam cu bit skoro svaki dan hehee  :icon_biggrin:

danas nas kisa sjebala da napravimo jos jedan izlet

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju