Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Rolice skr 125

<< < (2/3) > >>

smoki2T:
ugl na papirima pise da je u prometu od 1993 dok sam na scooer centru i ostalim stranicama za djelove vidija da je najstariji tip 1993 ugl narucio sam ovaj set federa te cu naruciti rolice od 12,5 kao sto ste preporucili.sto se tice auspuha likovi iz grada sta voze sp 180 jer nisu culi za druge skutere  filozofiraju da je spuh od sp180 najbolji za bb te da original spuhovi od skr sr i typhoona 125 imaju katalizator i guse skuter.hvala

smoki2T:
evo jedna slika ostale saljem kad se mobitel popravi ::) a masinu ne prodajem

igor.sb:

--- Citat: dario007 - 27 Srpanj, 2020, 22:47:19 ---Ja sam nesto kombinirao limove jer bi ga probao u usporedbi sa sm06 od fxr-a i ako se pokazu slicni stavio bi ga na sr-ku da sto vise lici originalu...

--- Kraj citata ---

kombinirao limove il spuhove, ne kontam

btw...ovi s6 federi, bome to je nesto novo, s6 gotovo nista nije imao za vece ccm

dario007:
Taj sm12 od skr-a bi stavio na SR-ku sa SR-kinim limom ako po performansama bude kao i sm06 od fxr-a koji je sad gore...

boulybox:
ak je skipo serijala serijski crni federi bi trebali posao radit odlicno, a taj skr spuh je kolko ja znam bez kata, vozio sam ga jedno vrijeme na 172 i iso je super motor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju