Tehnički kutak > Tuning skutera

Xenon na runnera

<< < (3/4) > >>

ChRiStIaN:
Ja imam pravi xenon na VXRu i prezadovoljan sam! Uskoro dolazi i dugo svjetlo!  :icon_thumright:

stipe:
E, vidis, za dugo ja to ne bi stavlja...

ako tribas blicnut nekom, ne mozes, tj mozes, al se slabo vidi, nije zagrijana, ako triba na otvorenoj cesti minjati kratko, dugo, kratko, opet nije bas u redu... dok se zagrije i to...
dok minjas kratko, dugo, gasi se kratko pa ti se xenonke stalno gase i pale, zto znaci kraci vjek trajanja...
radije ostavi kratko xenon a dugo obicnu zarulju...

mislim, to je moja preproruka...

jedina prednost - dok svitli, obasja sve zivo i nezivo :D :D :D

a da imas H4 zarulju, i to onu koja se izbacuje - eeee to je vec posao - uvijek je upaljena jedna te ista zarulja, samo se mijenja pozicija u faru...

evo i video (doduse sa pokvarenom zaruljom :D al se lipo vidi izbacivanje)

S.F. sf2:
Sve to super stavit na runner 180 ili 200 al mene zanima ak bi to radilo na 50cc,da direkt spojim na akumulator da ne varira tolko napon,bi radilo da se akumulator ne iscrpi?  btw.kad se xenon zapali povuce oko 3x vise struje nego normalna zarulja,dok se zagrije onda trosi 35w ak se ne varam,tak da blicanje s xenonom ne znam kolko bi bilo zdravo....

ChRiStIaN:
@ stipe

sve to ja znam i zato imam taktiku jednu. Kad cu stavit dugo spojit cu salter tak da mi i kratko ostane radit...nece puno struje uzimat a dok se dugo ne zagrije da imam kratko...

stipe:

--- Citat: S.F. sf2 - 30 Listopad, 2008, 12:04:33 ---Sve to super stavit na runner 180 ili 200 al mene zanima ak bi to radilo na 50cc,da direkt spojim na akumulator da ne varira tolko napon,bi radilo da se akumulator ne iscrpi?  btw.kad se xenon zapali povuce oko 3x vise struje nego normalna zarulja,dok se zagrije onda trosi 35w ak se ne varam,tak da blicanje s xenonom ne znam kolko bi bilo zdravo....

--- Kraj citata ---

evo ti odgovor na to pitanje...

cilo popodne sam petlja oko skutera, racunam, idem sredit svitla...
naime, zivcira me ono, kad je ler gas, svitla titraju, a kad das gas tek onda svijetle punim sjajem...

i lipo kupim relej, provucem kabele od akumulatora i ugradim xenon :D

od mraka...

postane svijetlo...

i sva ta moja srica je jako kratko trajala...
tj dok se nije akumulator ispraznija
punih cca 10tak minuta...

morat cu smislit nesto drugo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju